Internet gratuit pentru deveni şi turiştii municipiului

Devenii, dar şi turiştii care vizitează municipiul, vor avea de astăzi acces gratuit la Internet în anumite zone ale urbei. 3 deva mall (10)
Acestea sunt: Pieţele Unirii, Victoriei, Arras, Platforma Ardealul şi zonele din apropierea Deva Mall (intersecţia Bulevardelor Decebal cu Iuliu Maniu), Poşta Veche (intersecţia Bulevardelor 1 Decembrie 1918 cu Iuliu Maniu) şi zona Tribunalului şi a Prefecturii judeţului Hunedoara. Parola de acces public la Internet este: deva2020. Accesul cetăţenilor la tehnologie şi servicii de comunicare gratuită la standarde europene face parte din strategia de dezvoltare a municipiului Deva pentru 2014 – 2020. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Internet gratuit pentru deveni şi turiştii municipiului

  • 20 decembrie 2015 la 22:44
    Permalink

    Ati dat parola dar care este userul?

  • 28 decembrie 2015 la 14:29
    Permalink

    Deva Mall, exteriorul cladirii arata nasol.daca va uitati bine din lateral de pe Iuliu Maniu veti vedea ca exteriorul nu a fost finisat si zugravit.aripa accea din stanga sus a ramas asa si nici macar arhitectei see a Devei sau patronului sau primarului Marginean nu ii intereseaza.in plus la cafeneaua de la ultimul etaj se vede de pe B-dul Decebal,ca nu e zugravit si finisat.in Ambele cazuri se vad beceaurile lasate in paragina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.