EvenimentFlash

Interlopi săltaţi de poliţişti

Dana Istudor

Mai mulţi interlopi, care terorizau de mult timp municipiul Petroşani, au fost săltaţi ieri de poliţişti, după ce au distrus un bar de noapte din apropierea Minei Livezeni. Doi dintre ei au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunerea de arestare.

Totul a început sâmbătă noaptea, când interlopii, aflaţi în barul cu pricina, au bătut mai mulţi tineri şi au spart tot ce le-a ieşit în cale. În urma incidentului, doi dintre indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ceilalţi fiind cercetaţi în stare de libertate. Bătăuşii i-au lovit pe clienţi şi au devastat localul.

Numeroase plângeri

Patronul localului distrus sâmbătă noaptea susţine că în ultimii ani a depus 10 plângeri penale împotriva bătăuşilor, toate pentru distrugere şi agresarea clienţilor, însă, de fiecare dată, procurorii şi judecătorii au decis că agresorii nu trebuie arestaţi preventiv. „Voi da în judecată Ministerul Justiţiei şi îi voi cere daune materiale de 1,5 miliarde de lei vechi, deoarece a decis judecarea lor în libertate. Atât am pierdut în ultimii patru ani, din cauza scandalurilor provocate de aceşti indivizi”, a declarat Nicolae Negru, administratorul barului distrus. Potrivit poliţiştilor din Petroşani, interlopii au 16 dosare de cercetare penală, pentru ameninţare, loviri, furt şi infracţiuni cu violenţă.

2 comentarii la „Interlopi săltaţi de poliţişti

  • intradevar interlopi petrosaniului au devastat , au exagerat in tot tiimpul acesta liber,bigo ceuta, geordano blesy, dany, corci si ceiilalti toti.se pare ca sa facut dreptate in petrosani . La revedere

  • nu s-a facut dreptate..la nici o luna sunt din nou pe strazi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura