Sport

Interes maxim pentru „alchimiste”

Ciprian Marinuţ

Venirea la Deva a finalistei Ligii Campionilor la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, pentru meciul cu Cetate de azi, de la ora 18, se anunţă a fi un eveniment sportiv de cotă zero, care va umple la maximum tribunele Sălii Sporturilor din Deva.

Cereri de bilete din Arad şi Alba Iulia

Valoarea, renumele şi performanţa fantastică de ultim moment reuşită de „alchimistele” de la Oltchim Rm. Vâlcea prin calificarea în finala Ligii Campionilor atrag ca un magnet. Drept urmare, cele 1.200 de locuri ale Sălii Sporturilor din Deva vor fi insuficiente pentru cei care vor dori să le vadă, azi, de la ora 18.00, pe vedetele celei mai valoroase formaţii a României, dintre toate sporturile de echipă. „Am primit cereri de bilete de la numeroşi deveni, dar şi de la persoane din Alba Iulia sau Arad. Pentru public, tichetele se vor pune în vânzare, azi, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiază de o reducere de 50 la sută”, a spus Marian Muntean, finanţatorul echipei devene. Cei care nu reuşesc să obţină bilete se pot consola cu urmărirea partidei la televizor, întrucât meciul este televizat în direct de Digisport. Pentru deveni, meciul ar putea fi o reîntâlnire şi cu Valentina Ardean Elisei, handbalistă de top, care s-a afirmat la U. Remin Deva şi face acum parte din lotul Oltchimului, însă nu a jucat în ultima perioadă, din cauza unei accidentări.

Pentru onoare şi spectacol

Dincolo de aspectul social şi financiar pozitiv, pentru handbalistele de la Cetate Deva, care au ieşit din cursa pentru un loc în cupele europene, meciul este doar unul al orgoliului. „Este o onoare să jucăm cu Oltchim, mai ales că acesta e primul lor meci oficial după calificarea în finala Ligii Campionilor. Nu vom sta cu capul plecat, ci vom încerca să oferim o replică onorabilă şi să fim parteneri competenţi, pentru realizarea unui frumos spectacol sportiv. În afară de spectacol nu putem spera la mai mult, întrucât nici o echipă din campionatul intern n-a reuşit până acum să încurce Oltchimul. Poate doar o selecţionată cu jucătoare de la toate echipele din Liga Naţională, antrenată de Gheorghe Tadici, ar putea să-i opună o rezistenţă serioasă”, a afirmat Marian Muntean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura