Întâlnire de gradul 3 la Simeria

Adriana Năstase

De Ziua familiei, politicienii au organizat diferite întruniri. Astfel, la Simeria, social-de­mocraţii hunedoreni s-au întâlnit pentru a sărbători această importantă zi.
„Sâmbătă, la invitaţia Organizaţiei fe­meilor social democrate din judeţul Hune­doara, ne-am întâlnit în familie: colegi din conducerea Con­siliului judeţean Hune­doara, deputaţi, pri­mari, consilieri lo­cali, consilieri judeţeni, pre­cum şi mulţi tineri, alături de colegi cu experienţă.
Întâlnirea a stat sub semnul Zilei Inter­naţionale a Familiei şi a importanţei pe care o are îngrijirea timpurie a să­nătăţii. O fa­milie sănătoasă, este o familie fericită, iar acest lucru a fost subliniat inclusiv de de­putat prof. dr.Patriciu Achi­maş-Cadariu, pre­zent la discuţii.
Am profitat de ocazie şi am făcut cunos­cute colegilor, proiectele viitoare pe care le propunem pentru hunedoreni, totodată felicitând parcursul şi implicarea acestora în a răspunde activ nevoilor din comunitate.
Mulţumesc tuturor pentru participare, în special, primarului oraşului Simeria, Iulius Bedea, pentru sprijinul oferit în organiza­rea acestui frumos eveniment.
Îmi doresc să rămânem sănătoşi pentru a putea face tot ceea ce ne-am propus pen­tru cetăţeni. Uniţi în bine!”, afirmat de­putatul social-democrat Natalia Intotero.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare