Întâlnire de gradul 3 la Simeria

16 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

De Ziua familiei, politicienii au organizat diferite întruniri. Astfel, la Simeria, social-de­mocraţii hunedoreni s-au întâlnit pentru a sărbători această importantă zi.
„Sâmbătă, la invitaţia Organizaţiei fe­meilor social democrate din judeţul Hune­doara, ne-am întâlnit în familie: colegi din conducerea Con­siliului judeţean Hune­doara, deputaţi, pri­mari, consilieri lo­cali, consilieri judeţeni, pre­cum şi mulţi tineri, alături de colegi cu experienţă.
Întâlnirea a stat sub semnul Zilei Inter­naţionale a Familiei şi a importanţei pe care o are îngrijirea timpurie a să­nătăţii. O fa­milie sănătoasă, este o familie fericită, iar acest lucru a fost subliniat inclusiv de de­putat prof. dr.Patriciu Achi­maş-Cadariu, pre­zent la discuţii.
Am profitat de ocazie şi am făcut cunos­cute colegilor, proiectele viitoare pe care le propunem pentru hunedoreni, totodată felicitând parcursul şi implicarea acestora în a răspunde activ nevoilor din comunitate.
Mulţumesc tuturor pentru participare, în special, primarului oraşului Simeria, Iulius Bedea, pentru sprijinul oferit în organiza­rea acestui frumos eveniment.
Îmi doresc să rămânem sănătoşi pentru a putea face tot ceea ce ne-am propus pen­tru cetăţeni. Uniţi în bine!”, afirmat de­putatul social-democrat Natalia Intotero.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CSM Deva revine în prima ligă de handbal feminin

La patru ani şi patru luni după ce CSM Cetate Deva se retrăgea din Liga Naţională feminină din cauza problemelor...

Programul meciurilor de menţinere/promovare în Liga a III-a

Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorţi a programului celei de-a doua etape a barajului de menţinere/promovare în Liga 3....

Atleţii români au câştigat 9 medalii la Campionatele Balcanice

România a cucerit nouă medalii, trei de aur, trei de argint şi trei de bronz, sâmbătă, la Campionatele Balcanice de...

Închide