Întâlnire a primarului din Brad cu consulul onorific al Macedoniei

15 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu (foto stânga), a avut o întâlnire de lucru cu Consulul Onorific al Republicii Macedonia la Timişoara, Pavel E. Dupta (foto dreapta).

În cadrul întâlnirii s-a convenit să fie identificate posibilităţile de cooperare economică, culturală şi turistică dintre municipiul Brad şi oraşe din Republica Macedonia, şi în special continuarea procedurii de înfrăţire dintre Brad şi localitatea Berovo.
Întâlnirea a fost foarte constructivă, ambele părţi manifestându-şi dorinţa de a crea proiecte comune care să ajute la dezvoltarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Republica Macedonia. ”O formă de colaborare culturală imediată este participarea Ansamblului Folcloric Doina Crişului al Casei de Cultură din Brad, la Festivalul Internaţional de folclor de la Ohrid – Republica Macedonia, în perioada 4-7 iunie 2018. Pentru a înlesni comunicarea cu părţile interesate de relaţiile dintre cele două ţări, Consulatul Onorific al Republicii Macedonia de la Timişoara va organiza periodic «consulatul itinerant» în judeţele din circumscripţia consulară arondată”, se arată într-un comunicat al Consulatului Onorific al Republicii Macedonia la Timişoara. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulevardul Mihai Viteazul din Hunedoara se transformă!

A început reabilitarea Bulevardului Mihai Viteazul din municipiul Hunedoara, o lucrare de 4,4 milioane de lei.

Dorin Gligor: Dăm startul la Pro România!

Fostul premier Victor Ponta, cel care va fi liderul Pro România, alături de Daniel Constantin, a anunţat, după ce a...

Procedura de acordare a asistenţei în vederea completării şi/sau depunerii declaraţiei unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice

Prin art. III din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2018 privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi...

Închide