Insemex investighează cauzele incendiului de la Spitalul Matei Balş

31 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Expertiza în cazul tragediei de la spitalul bucureşetean a fost cerută de procurorii de caz, iar cercetătorii din Petroşani vor trebui să indice cu exactitate care au fost cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.
Echipa de specialişti a Insemex Petroşani se află în aceste zile la locul dezastrului pentru efectuarea cercetării la faţa locului, alături de specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, criminalişti şi procurori. Expertiza Insemex este esenţială pentru anchetă în condiţiile în care se vorbeşte de două explozii ale unor tuburi de oxigen, ulterioare incendiului.
Focul a izbucnit vineri, în jurul orei 5,00, iar în pavilion erau internaţi bolnavi cu Covid-19. Trei pacienţi au murit carbonizaţi, iar o a patra victimă a decedat după ce ma­nevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană de­cedată, iar o a şasea persoană, a murit duminică, la spitalul unde a fost transferată după incendiu. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După Paroşeni şi fosta mină Uricani este atacată de hoţii de fier vechi

Hoţul este din municipiul Vulcan şi a fost prins în flagrant de poliţiştii din ora­şul Uricani. După ce au fost...

Preşedintele FRF, în vizită la baza sportivă Jiul Petroşani

Maximilian Gânju Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu directorul tehnic al FRF, fostul internaţional Mihai Stoichiţă au...

În judeţ, sunt aduse astăzi alte 2.500 de doze vaccin de la Pfizer

Adriana Năstase Începând de astăzi, luni 1 februarie, la nivelul centrelor de vaccinare din România, va începe administrarea vaccinului Moderna...

Închide