Înşelat cu aproape 6.000 de lei prin metoda „Marele premiu”

9 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 57 de ani, din oraşul Aninoasa, a reclamat că a fost înşelat,  pierzând aproape 6.000 de lei, după ce a fost sunat că a câştigat un premiu.   

Hunedoreanul le-a povestit poliţiştilor că a fost sunat de o persoană care s-a recomandat a fi directorul unei companii de telefonie şi care i-a spus că a câştigat un premiu de fidelitate în valoare de 3.000 de euro şi o tabletă. I s-a spus că pentru a intra în posesia „premiului”, trebuie să depună 1.630 lei într-un cont bancar. Omul s-a conformat şi a depus banii în cont. Şi, din păcate,  nu s-a oprit aici. Bărbatul a fost sunat apoi, din nou, că a câştigat de fapt, suma de 10.000 de euro, adică „marele premiu”, dar că pentru a intra în posesia banilor, trebuie să depună 4.000 de lei în cont, evident. După ce a dus frumos banii la bancă, hunedoreanul a primit instrucţiuni clare, să aştepte să-i vină premiul. Degeaba a mai sunat victima la numărul de pe care a fost apelat, deoarece postul telefonic a fost desfiinţat. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent condamnat la închisoare, prins când încerca să treacă graniţa

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din judeţul Hunedoara, a sperat că-i va păcăli pe poliţiştii de frontieră de...

Locuinţe sociale la Vulcan

Municipalitatea Vulcan a obţinut finanţarea necesară pentru a reabilita două blocuri şi a le transforma în locuinţe sociale. Contractul de...

Hoţi prinşi cu prada în maşină

Doi hoţi, un hunedorean şi complicele său din Alba, s-au dat de gol după ce au fost opriţi la un...

Închide