Înşelăciune de peste 1.300.000 de lei

Administratorul unei societăţi comerciale din Deva este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune şi fals în acte. El a încheiat mai multe contracte de vânzare-cumpărare sau leasing pentru autoturisme, maşini pe care fie nu le-a dat proprietarilor, fie nu i-a plătit importatorului contravaloarea acestora.
Concret, tânărul administrator, de 32 de ani, încasa banii de la cumpărători, dar nu le preda maşinile, sub pretextul că sunt probleme la importator. În acest fel, a reuşit să păcălească, în perioada 2009–2010, un număr de 13 persoane, prejudiciul produs fiind de peste 1.300.000 de lei. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore şi l-au prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au decis cercetarea lui în stare de libertate, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. (A. Lazăr)

One thought on “Înşelăciune de peste 1.300.000 de lei

  • 29 ianuarie 2011 la 11:58
    Legătură permanentă

    Eu sunt unul din cei inselati, detin toate actele contract, factura, ordinele de plata cu care am achitat, seriile de motor si de sasiu ale masini,degeaba sunt purtat de luni intregi prin procese, tipul a fost lasat un an de zile sa-si faca plinul si noi am ramas cu o tapa autorizata, asta este tara in care traim suntem furati pe fata si nu se ia nici o masura,nu imi vine sa cred ca astfel de escroci sunt lasati in libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.