Înscrieri pentru admiterea la şcolile de agenţi de poliţie

Adriana Clej

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I. vor organiza un concurs de admitere pentru o nouă promoţie. Studiile vor avea durata de doar un an.

Tinerii interesaţi pot candida pe 1.300 de locuri, 16 locuri speciale pentru romi şi 10 pentru minorităţi, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi pe 300 de locuri, şase fiind locuri pentru romi şi trei pentru minorităţi, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. Doritorii pot opta şi pentru unul dintre cele 280 de locuri de agenţi de poliţie de frontieră (cinci locuri pentru romi şi trei pentru minorităţi), de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea. În această sesiune, locurile la instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I. sunt comune pentru femei şi bărbaţi. Probele de concurs sunt următoarele: proba medicală, fizică şi testul scris (gramatică limba română şi limbă străină).
Termenul limită de înscriere este data de 5 decembrie, iar toţi cei interesaţi pot depune dosarele de concurs la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliu. Cererile de înscriere ale persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Hunedoara se primesc la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, situat în Deva, pe str. Mihai Eminescu, nr. 130, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 09:00 şi 13:00. De subliniat că în doar trei zile, peste 30 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Hunedoara.
Informaţii suplimentare privind condiţiile care trebuie îndeplinite şi actele necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara la Serviciul Resurse Umane, situat în Deva, str. Mihai Eminescu, nr.130, judeţul Hunedoara, la telefon nr. 0254/ 206 722 int. 20113, 20114, 20118, 20509, sau pe site-ul I.P.J. Hunedoara – https://hd.politiaromana.ro/, Secţiunea carieră, Admitere instituţii învăţământ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reproşuri de campanie electorală în şedinţa Consiliului local Deva

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş (foto stânga), a declarat ieri la finalul şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului că sunt...

Nebuloasă în privinţa exploziei de la Mina Uricani

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, ieri, marţi, la Deva, că în cazul exploziei de la Uricani, soldată cu un...

Curtea de Conturi a constatat abateri financiare majore la CEH

Un raport al verificărilor făcute de Curtea de Conturi la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) privind eficienţa economică a societăţii a...

Închide