Înjunghiată în gât de concubinul beat

03-injunghiataMaximilian Gânju

Starea femeii de 51 de ani, din Aninoasa, înjunghiată de concubin în urmă cu două săptămâni, s-a ameliorat şi a putut discuta cu procurorii despre ce s-a întâmplat în noaptea de 11 octombrie.
Victima a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce concubinul ei s-a îmbătat şi apoi a căutat motiv de scandal. Bărbatul i-a reproşat femeii că nu-i dă bani de băutură şi într-un moment de furie, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o în zona gâtului. Femeia a avut mare noroc că lama cuţitului nu i-a atins vasele importante de sânge şi a putut fi salvată de medici. Ieri, aceasta a ajuns în faţa procurorilor hunedoreni pentru a fi audiată. Concubinul ei, Valeriu Muntean (55 de ani), a fost arestat preventiv de Tribunalul Hunedoara, fiind acuzat de procurori de tentativă de omor.
„Din cercetările efectuate până în prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în data de 11 octombrie, seara, în jurul orei 23, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei relaţii conflictuale cu concubina, în timp ce se aflau în locuinţa comună din Aninoasa, inculpatul i-a aplicat acesteia o lovitură cu un cuţit în zona supraclaviculară stânga, ce necesită 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate”, susţin anchetatorii. Valeriu Mutean are antecedente penale şi riscă să stea după gratii până la 15 ani dacă va fi găsit vinovat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare