Înjunghiat de tovarășul de pahar

20 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Duminică, în jurul orei 22.15, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată telefonic de un tânăr de 21 de ani, din Călan, despre un conflict izbucnit la băutură, în care el a fost înjunghiat.

Tânărul a declarat că se afla la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, din Călan, vecin, într-un bloc tip “cămin”, împreună cu un alt bărbat, de 43 de ani, cei trei consumând împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, gazda, bărbatul de 34 de ani, l-a lovit cu capul în zona feţei pe bărbatul de 43 de ani. Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi a intervenit tânărul de 21 de ani, care se afla şi el sub influenţa băuturilor alcoolice. În altercație, acesta a fost tăiat cu un cuţit în zona coastelor.

„Urmare a acestui fapt, tânărul de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanţă la UPU Hunedoara, dar nu a rămas internat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând ca medicul legist să stabilească gravitatea leziunilor produse. Faţă de prezumtivul autor, bărbatul de 34 de ani, urmează a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, a informat comisarul șef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţețului Hunedoara. (M. Crivăț)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, luni, 20 aprilie 2020

Până luni, 20 aprilie, în județul Hunedoara un număr de 392 de persoane au fost confirmate pozitiv la infecția cu...

NEWS ALERT. Scandalul din Hunedoara: patru dintre atacatorii polițiștilor au fost arestați!

Duminică, 19 aprilie, după ce mai mulți indivizi din cartierul Micro 6 nord, din Hunedoara au atacat sâmbătă, după-amiază, echipajele...

Scandal uriaș la Hunedoara. Polițiștii atacați cu pietre! Două mașini de poliție avariate!

Mircea Crivăț Potrivit comisarului șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, sâmbătă, după amiază, că în timp ce...

Închide