Actualitate

Înjunghiat de soție în timp ce dormea

Bărbatul înjunghiat a încercat să-și scape soția de pușcărie și le-a spus medicilor că a căzut peste niște cio­buri de sticlă și s-a tăiat în zona inimii.
Personalul medical din cadrul Spita­lului Lupeni a realizat că rana nu putea fi produsă de niște cioburi și a sesizat autoritățile, iar în urma cercetărilor s-a descoperit că agresoarea a vrut să-și ucidă soțul cu un cuțit. Bărbatul ar fi fost înjunghiat în pat, în timp ce ar fi adormit din cauza băuturii. Până la urmă, omul a recunoscut că a minţit atunci când a declarat că s-ar fi rănit prin cădere pe nişte cioburi. Bărbatul a decedat anul trecut din alte cauze însă soția lui a fost judecată în continuare pentru comiterea infracțiunii de ten­tativă de omor.

A dat vina pe victimă
Conform rechizitoriului întocmit de procurori, femeia, în vârstă de 45 de ani, din Lupeni, a sugerat că soțul ei s-a înjunghiat singur. Suspecta a fost pusă sub ascultare, iar anchetatorii au aflat că i s-a destăinuit amantului că „s-a întâm­plat ceva grav însă nu-i poate spune la telefon”. Alarmat, amantul a întrebat-o dacă nu i-a dat vreo boală, că nu înțelege ce ar putea fi așa de grav. Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe femeie la cinci ani de închisoare pentru infrac­țiu­nea de tentativă de omor, dar soluția nu este definitivă. (M. Gânju).