Inişconi, viitorul director al Societãţii Naţionale a Sãrii?

30 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Se pare că, în urma restructurării, fostul subprefect al judeţului Hunedoara, Ioan Inişconi (foto), şi-a găsit un loc foarte călduţ, la o societate cu capital de stat.

PDL a dat recomandarea

În ultima vreme, circula zvonul că fostul subprefect susţinut de PDL Hunedoara, Ioan Inişconi, ar fi aplicat pentru mai multe funcţii de conducere, printre care Compania Naţională Minvest Deva sau Vama Deva. Surse din cadrul PDL mai dădeau ca variantă inclusiv Agenţia pentru Protecţia Mediului. Preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Viorel Arion, spune că nu are cunoştinţă despre astfel de intenţii din partea lui Ioan Inişconi. „Ce pot să vă spun este că, săptămâna trecută, am avut o discuţie cu domnul Ion Inişconi, în care mi-a spus că are oportunitatea de a ocupa postul de director al Companiei Naţionale a Sării, el având şi pregătire în acest domeniu, ca inginer miner. PDL Hunedoara i-a dat domnului Inişconi o confirmare, că este de acord şi că îl susţine pentru ocuparea acestui post”, a declarat Viorel Arion, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Societatea Naţională a Sării SA – Salrom este singurul producător autorizat de sare din România şi are ca obiect de activitate atât exploatarea, gestionarea şi comercializarea şi a substanţelor nemetalifere (calcar, mică, grafit etc.), cât şi promovarea turismului de tratament şi agrement în saline. Societatea a fost înfiinţată în anul 1997, are capital integral de stat, şase sucursale şi cinci depozite de sare, în ţară, această resursă naturală plasând România între primele din Europa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cercetători ştiinţifici, acuzaţi de braconaj pe lacul Haţeg

Un control inopinant al reprezentanţilor Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Hunedoara (AJVPS), efectuat ieri dimineaţă, le-a produs o...

Fugar, urmărit ca în filme, la Petrila

Un tânăr din Petrila, care nu a oprit maşina la semnalele oamenilor legii, i-a pus pe jar pe poliţiştii petrileni,...

Centrul Olimpic de Box, făcut K.O.

Cei patru pugilişti componenţi ai Centrului Naţional Olimpic de Pregătire al Juniorilor de la Hunedoara au rămas fără sprijinul Federaţiei...

Închide