Politica si administratie

Inişconi, viitorul director al Societãţii Naţionale a Sãrii?

Nicolle Ebner

Se pare că, în urma restructurării, fostul subprefect al judeţului Hunedoara, Ioan Inişconi (foto), şi-a găsit un loc foarte călduţ, la o societate cu capital de stat.

PDL a dat recomandarea

În ultima vreme, circula zvonul că fostul subprefect susţinut de PDL Hunedoara, Ioan Inişconi, ar fi aplicat pentru mai multe funcţii de conducere, printre care Compania Naţională Minvest Deva sau Vama Deva. Surse din cadrul PDL mai dădeau ca variantă inclusiv Agenţia pentru Protecţia Mediului. Preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Viorel Arion, spune că nu are cunoştinţă despre astfel de intenţii din partea lui Ioan Inişconi. „Ce pot să vă spun este că, săptămâna trecută, am avut o discuţie cu domnul Ion Inişconi, în care mi-a spus că are oportunitatea de a ocupa postul de director al Companiei Naţionale a Sării, el având şi pregătire în acest domeniu, ca inginer miner. PDL Hunedoara i-a dat domnului Inişconi o confirmare, că este de acord şi că îl susţine pentru ocuparea acestui post”, a declarat Viorel Arion, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Societatea Naţională a Sării SA – Salrom este singurul producător autorizat de sare din România şi are ca obiect de activitate atât exploatarea, gestionarea şi comercializarea şi a substanţelor nemetalifere (calcar, mică, grafit etc.), cât şi promovarea turismului de tratament şi agrement în saline. Societatea a fost înfiinţată în anul 1997, are capital integral de stat, şase sucursale şi cinci depozite de sare, în ţară, această resursă naturală plasând România între primele din Europa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura