Infrastructura este o prioritate la Râu de Mori

15 iulie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Livia Botici

În comuna Râu de Mori, primarul Niculiţă Mang (foto) a demarat lucrările la implementarea unui proiect, pentru realizarea reţelei de canalizare în localităţile Clopotiva, Ostrovu Mare şi Ostrovu Mic, precum şi modernizarea drumului dintre „Casa Verde” şi satul Brazi.

Lucrările au început

Proiectul reprezintă „renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”, iar în comuna Râu de Mori, au început deja săpăturile necesare, la ora actuală, drumul dintre Ostrovu Mic şi Clopotiva fiind impracticabil. „De asemenea, momentan, se mai fac unele amenajări la primărie. Astfel, se betonează câteva alei de acces şi urmează ca, pe viitor, să montăm şi două fântâni arteziene”, ne-a spus, Niculiţă Mang, primarul comunei Râu de Mori.

Proiecte peste proiecte

În prezent, lucrările la Căminul Cultural din Ohaba – Sibişel sunt aproape la final. De asemenea, de acum încolo, echipa de fotbal Retezatul Râu de Mori va putea juca acasă, întrucât terenul de fotbal este funcţional. „În zona de agrement de la Râuşor se execută defrişări în vederea amenajării unei pârtii de schi, obiectiv ce se va realiza în colaborare cu un agent economic privat. Totodată, am lucrat şi la drumul din centrul de comună, unde s-a amenajat o rigolă betonată, pentru captarea scurgerilor de ape de pe versanţi şi s-au făcut pietruiri, construindu-se şi podeţe de acces la fiecare poartă”, spune Niculiţă Mang.

Centru de Informare Turistică în comună

Un alt succes al primarului Niculiţă Mang reprezintă faptul că proiectul prin care se urmăreşte înfiinţarea unui Centru de Informare Turistică în comună a fost declarat eligibil. „Suntem în stadiul pregătirii documentaţiei necesare pentru realizarea achiziţiilor publice, a proiectării. Sperăm ca în acest fel, să punem în valoare adevăratele bogăţii ale zonei, oferind suportul informaţional necesar. Valoarea totală a proiectului este de 199.000 euro”, ne-a declarat edilul.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dan spune:

    Un mare SPAGAR asta este marele edil MANG. Normal ca se lauda cu lucrarile facute in comuna ca doar cu cat e mai mare valoarea investitiei si SPAGA lui e mai mare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţia Petroşani se face că plouă

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, ar fi trebuit să fie adusă de poliţiştii petroşăneni, cu mandat, Laura Morena Filip, fostul psiholog...

Jiul ia în calcul şi Liga a IV-a

Cea mai galonată echipă din Valea Jiului riscă să se afunde şi mai tare în anonimat, din cauza problemelor financiare....

Lista lui Augustin

Antrenorul echipei Minerul Lupeni, Ionel Augustin (foto), a făcut o listă cu jucătorii pe care îi doreşte la echipa pe...

Închide