Infracţiuni în curtea Minei Livezeni

Mai mulţi indivizi au intrat în incinta unităţii miniere pentru a-l ameninţa pe un angajat. Ortacul, angajat al EM Livezeni, subunitate a CEH, este însărcinat cu paza, după ce unitatea a rămas fără aceste servicii prestate de o firmă privată. Omul a ţinut la distanţă mai mulţi hoţi, iar unii au decis să-i dea o lecţie. Astfel, unul dintre suspecţi, un tânăr de 24 de ani, a tăbărât pe autoturismul angajatului şi i-a tăiat anvelopele.
,,Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de un băr­bat că, în data de 30.08.2020, în jurul orei 06.00, per­soane necunoscute au pătruns în incinta Minei Livezeni, din municipiul Petroşani, unde i-au tăiat trei dintre anve­lopele autoturismului personal şi l-au ameninţat cu acte de violenţă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi ame­nin­ţare, iar în urma investigaţiilor efectuate în cauză, au identificat un tânăr de 24 de ani, din Petroşani, faţă de care efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor reclamate”, a informat IPJ Hunedoara.
Tânărul de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani vor decide dacă cer mandat de arestare pe numele său. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.