Inele, superstiţii şi speranţe la Cetate

11 x 2 handbalistele

Ciprian Marinuţ

Handbalistele devene urmează să meargă la bijutier, la măsurători, pentru a li se confecţiona inelul cu „blazon” promis de finanţatorul Marian Muntean, dar antrenorul Cosmin Hendrea va rămâne tot nelegitimat, pentru a nu „sparge norocul”.

Promisiune respectată
Entuziasmat de succesul la 11 goluri diferenţă din meciul cu „europeana” Oţelul Galaţi, Marian Muntean, finanţatorul echipei Cetate, a  făcut deja demersurile pentru confecţionarea inelelor inscripţionate cu numele clubului, promise jucătoarelor în caz de victorie. „Am vorbit cu un bijutier, care va executa comanda în foarte scurt timp. Un astfel de inel va fi o amintire frumoasă, dar va avea un efect pozitiv şi asupra imaginii clubului”, a spus Muntean.

Speră să învingă
Lăudat şi el pentru contribuţia la „învierea echipei”, antrenorul Cosmin Hendrea va rămâne totuşi fără legitimaţie şi la ultimele două meciuri oficiale din acest an, cel de sâmbătă de la Cluj şi cel de săptămâna viitoare cu Tomis Constanţa. „E vorba şi de superstiţie, pentru că mă gândesc că dacă forţez şi-l pun acum pe bancă, pierd. Dar nici nu are rost să fac acum un drum la Bucureşti pentru o legitimaţie, în condiţiile în care, în pauza de două luni care urmează, voi merge de mai multe ori la Federaţie, pentru a legitima şi unele jucătoare. Oricum, noi mergem sâmbătă la Cluj cu speranţa că vom juca bine şi vom învinge”, a precizat Muntean.

Achiziţii pe extreme
Fără nici un răspuns concret de la jucătoarele Rulmentului Braşov pe care dorea să le aducă la echipă, Marian Muntean s-a reorientat şi va aduce alte două handbaliste, ambele extreme. Este vorba de Alina Bratu, fostă la Oltchim şi la HC Zalău şi de  Andreea Negoiţă  de la clubul din Turnu Severin. Negoiţă a fost deja pe foaia de joc la meciul cu Oţelul, dar n-a debutat încă,  în vreme ce Alina Bratu are o situaţie contractuală mai complicată. „Bratu a fost împrumutată de Oltchim  la o echipă din Serbia, la care nu a jucat deloc, întrucât a fost accidentată. Voi face aşadar un transfer internaţional, astfel că Bratu nu va apuca să joace pentru Cetate în acest an, ci doar din ianuarie”, a spus Marian Muntean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.