Indicatoare noi pe bretele de acces pe autostrada A1, pentru prevenirea intrării pe sens interzis

Direcţia Regionala de Drumuri şi Poduri Timişoara informează că a început mon­ta­rea, în premieră, a unor indicatoare rutiere pentru a avertiza asupra accesului interzis pe bretelele de acces pe autostrada A1 de pe raza de activitate a DRDP Timişoara.
Noile indicatoare de informare se mon­tează suplimentar faţă de semnalizarea rutieră curentă, pentru a atrage atenţia că se intră pe un sector cu acces interzis.
Primul indicator a fost montat ieri în nodul rutier Giarmata. Următoarele in­di­ca­toare se vor amplasa la km 353+600, la nodul rutier Simeria, km 536+200 (nod Arad Sud) şi km 584+000 (nod rutier Nă­dlac – DN 7). S-a decis montarea acestor indicatoare suplimentare pe cele 4 bretele deoarece pe acestea s-au înregistrat cel mai des pătrunderi pe acces interzis, pro­du­cându-se accidente rutiere. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Thomas Bach va fi reales la conducerea Comitetului internaţional Olimpic

Astăzi va debuta cea de-a 137-a sesiune a CIO care se va prelungi până vineri, dar în deschiderea sesiunii Comitetul

RUGBY. Naţionala României joacă sâmbătă la Lisabona

Selecţionerul englez al echipei naţionale de rugby a României, Andy Robinson, a convocat un lot de 34 de jucători pentru

FOTBAL. România- Macedonia de Nord se joacă pe Arena Naţională

Întâlnirea de fotbal dintre echipele na­ţio­nale ale României şi Macedoniei de Nord, din cadrul preliminariilor Cupei Mon­diale din 2022, programată

Închide