Inconştienţii şi beţivii tupeişti continuă să urce la volanul maşinilor

Un bărbat de 37 de ani, din Hunedoara, anchetat penal pentru conducere cu permisul suspendat, şi-a petrecut 24 de ore după gratii.
Poliţiştii l-au prins pe DJ 687, pe raza municipiului Hunedoara, conducând un autoturism după ce îl prinseseră şi în cursul lunii trecute încă de două ori. După trei dosare penale deschise pe numele său, poliţiştii l-au reţinut preventiv şi l-au dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva. Procurorii urmează să decidă dacă cer arestarea sa preventivă.
Un alt şofer fără permis a fost prins de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş, pe raza comunei Veţel. La volanul unui auto­vehicul se afla un tânăr de 18 ani, din comuna Veţel, care a recunoscut că nu are permis de conducere.
Conducere fără permis, sub influenţa bău­turilor alcoolice şi conducerea unui ve­hicul neînmatriculat, sunt cele trei acuzaţii care i se aduc unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Hunedoara. Acesta a fost prins de poliţişti conducând un auto­tu­rism pe o stradă din municipiul Hune­doara.
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de con­ducere pentru nicio categorie de auto­vehicule, iar la testarea cu aparatul etilo­test a rezultat valoare de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma veri­ficărilor în bazele de date, poliţiştii au sta­bilit că autoturismul condus de bărbat nu figurează ca înmatriculat sau autorizat provizoriu să circule pe teritoriul României”, precizează IPJ Hunedoara.
Curaj prostesc a avut şi un tânăr de 29 de ani, din Deva, care a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat. Şi acesta este cer­cetat penal de poliţişti. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare