Elev de la Liceul de Arte din Deva, premiat la un concurs naţional de interpretare pianistică

La finele lunii octombrie a avut loc cea de-a doua ediţie a Concursului naţional de in­terpretare pianistică “LIRIKA”, organizat de Şcoala de Arte “JANINA BĂDICI” din Bucu­reşti, ediţia din acest an desfăşurându-se în mediul online.
Concursul este dedicat atât profesio­niş­tilor, cât şi amatorilor, care provin de la cate­go­riile de vârsta preşcolari, elevi şi ajungând până la studenti sau adulţi, cu vârsta cu­prinsă între 4 şi 50 de ani, care studiază pianul atât în sistemul de stat, cât şi în cel privat (cluburi de muzică, palate ale copiilor, şcoli sau instituţii de cultură, sau în cadrul orelor particulare).
În concurs s-au înscris 88 de concurenţi cu vârste cuprinse între 5 ani şi 42 de ani, care au participat la cele două secţiuni (amatori şi profesionişti). Reprezentantul Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva, elevul Arhip Andrei (foto) din clasa a VII-a pian (anul 1 de studiu), clasa prof. Popa-Morait Cristina, a ob­ţinut din partea juriului concursului Pre­miul I la interpretare pianistică-secţiunea pro­fe­sionişti şi Premiul pentru compoziţie. (Prof. Mariana Onţanu-Crăciun)

One thought on “Elev de la Liceul de Arte din Deva, premiat la un concurs naţional de interpretare pianistică

  • 10 noiembrie 2020 la 10:21
    Permalink

    Felicitari ! Mai sunt si copii bine-crescuti si educati, care invata ceva, in Deva, nu doar golanii si prostituatele minore, cu parinti, lasate sa umble pe strazi zi si noapte de ingaduitorii, ca sa nu le zic altfel, lor parinti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare