Inconştienţă criminală

24 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Nu este zi în care poliţiştii rutieri să nu depisteze pe drumurile din judeţ indivizi care se urcă băuţi la volan. Astfel, aceştia au descoperit în trafic mai mulţi şoferi care băuseră atât de mult încât abia se puteau ţine pe picioare, însă acest lucru nu i-a împiedicat să urce la volan.

Nu s-au gândit nici că ar putea provoca adevărate tragedii în urma cărora oameni nevinovaţi ar putea să-şi piardă viaţa. De altfel, unul dintre şoferii băuţi, de loc din Lupeni, avea şi permisul suspendat. A provocat un accident şi apoi a fugit de la faţa locului. ”Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Strada Minerilor, din Lupeni, un bărbat a efectuat manevre de întoarcere a unui autoturism, oprindu-se cu maşina în şanţul de pe marginea drumului, după care a abandonat maşina şi a fugit. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 48 de ani, din Lupeni, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara. Un alt şofer a fost prins pe raza comunei Ghelari conducând o maşină, deşi avea permisul de conducere anulat din anul 2006. La testarea pentru alcool, poliţiştii au constatat că avea o alcoolemie de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspecţii de tâlhărie din Vulcan rămân în arest

Membrii grupării din Vulcan, cercetaţi pentru o serie de furturi şi tâlhării în zona de vest a ţării, rămân după...

În nici 16 ore, în judeţ s-au produs patru accidente rutiere grave. Un mort şi 10 răniţi pe şoselele hunedorene

De duminică, de la ora 20,30, până ieri la 13,00, 10 persoane au fost rănite iar un bărbat a decedat,...

Salvamontiştii le recomandă turiştilor să treacă la echipamente de iarnă

În următoarele zile, la munte, temperaturile vor coborî sub limita îngheţului, fiind posibile primele căderi de zăpadă pe crestele montane,...

Închide