Incertitudini la UDMR Hunedoara privind candidaţii

  Sorina Popa

Pentru încă o săptămână, toate partidele politice se confruntă cu probleme legate de candidaturile pentru scrutinul din 9 decembrie. Aşa se întâmplă şi la UDMR Hunedoara, unde sunt în suspans candidaturile pentru trei colegii. Este vorba despre Colegiile Deva, Brad şi Petroşani.

Pentru Colegiul Deva-Cârjiţi, a fost anunţat fostul prefect al judeţului, Attila Dezsi, că va intra în bătălia pentru postul de deputat, pentru Colegiul Brad-Valea Mureşului s-a pregătit Szell Lorincz, iar pentru Colegiul Petroşani, Roland Kacso. Cu toate acestea, cei trei membri ai UDMR Hunedoara stau pe gânduri dacă să demisioneze din funcţiile de înalt demnitar public şi din funcţiile de conducere pe care le ocupă în prezent. Iar dacă legea nu va fi modificată în următoarele zile, atunci, pentru aceştia, este extrem de dificil să intre în bătălia pentru un loc în Parlament, renunţând la posturile actuale. Dacă legea se modifică şi cei trei vor putea să se suspende din funcţii, nu să demisioneze, atunci vor candida pe colegiile respective. „Dacă nu, atunci avem alţi trei candidaţi pregătiţi pentru cele trei colegii”, a declarat Iuliu Winkler (foto), preşedintele UDMR Hunedoara.

One thought on “Incertitudini la UDMR Hunedoara privind candidaţii

  • 17 octombrie 2012 la 11:02
    Permalink

    Gyula bacsi, mai bine lasa-i sa mai “suga” de la” buget” ca dupa “minjeala” cu pedelistii nu prea au sanse!!! Mai bie ati fi luat-o pe Ridzi de la PPDD decit cu “Szel sau alte furtuni”- care nu fac doi bani !!??
    S-auzim numai de bine!
    🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu se vor elibera permise auto, vineri şi luni

Vineri, 19 octombrie, şi luni, 22 octombrie, nu se vor putea emite sau confecţiona permise de conducere sau dovezi înlocuitoare

Asus PadFone

Compania ASUS a lansat PadFone 2, aceasta fiind o combinaţie dintre un smartphone şi o tabletă, care este de fapt...

Locuinţele sociale din Hunedoara, verificate la sânge

Primăria Hunedoara este prima dintre administraţiile locale care a demarat anchetele privind locuinţele sociale din municipiu.

Închide