<

Încercau să ascundă chiloţii şi florile furate

25 octombrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi tineri din municipiul Hunedoara au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au furat chiloţi şi ghivece cu flori de la magazine din localitate. Cei doi s-au dat singuri de gol, în timp ce încercau să ascundă bunurile furate, fiind observaţi de un jandarm.

Plutonierul Alexandru Poelnică, aflat în timpul liber, i-a observat pe tinerii care aveau la ei trei ghivece de flori şi încercau să ascundă sub haine două pachete cu îmbrăcăminte. Jandarmul s-a apropiat şi s-a prezentat celor doi tineri, încercând să afle despre ce este vorba, moment în care tinerii au încercat să fugă. Aşa că, subofiţerul nu a stat pe gânduri, i-a imobilizat şi a chemat în ajutor poliţiştii. Aceştia din urmă au stabilit că tinerii, de 23 şi 27 de ani, au furat ghivecele cu flori din faţa unei florării din municipiul Hunedoara, iar lenjeria intimă a fost sustrasă dintr-un magazin situat în Complexul Dunărea. Bunurile au fost restituite proprietarilor, iar pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar de cercetare penală. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sultanu spune:

    super politia romana prinde hotii de lenjerie intima de prezervative nu aveti vreo stire din judetu Hunedoara dispar firme si firme si nimeni nu stie nimik bravoo politiei rumune kkkk…..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minor tâlhărit de amicii săi de pahar

Doi adolescenţi din Orăştie l-au agresat pe un amic de-al lor şi i-au furat banii, după ce au consumat toţi...

Devenii sunt rugaţi să-şi achite facturile restante la salubritate

În prag de iarnă, reprezentanţii SC SALUBRITATE S.A Deva fac un apel către devenii restanţieri să-şi achite datoriile la serviciul...

Primarul din Beriu este mulţumit de gradul de colectare a impozitelor

„Noi nu avem probleme cu încasarea taxelor locale, nici din partea persoanelor fizice, nici a celor juridice”, a afirmat Emil...

Închide