EvenimentSport

Începe Deva Super Rally!

Etapa a III-a, din cadrul Campiona­tului Național de Super Rally, va avea loc astăzi, 19 august și sâmbătă, 20 august, în centrul municipiului Deva.

„Șicane” pe traseu
Pentru ca evenimentul să se des­fășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe traseul unde se va des­fășura competiția, de vineri 19 august, începând cu ora 8:00 și până sâm­bătă, 20 august, ora 23:00, pe urmă­toarele sectoare de drum: Bulevardul 22 Decembrie, sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 și zona Spitalului Județean Deva, Strada Mihai Eminescu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Piața Victoriei și strada Gheorghe Barițiu, Strada Gheorghe Barițiu, sec­torul cuprins între intersecția cu stra­da Mihai Eminescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul Iuliu Maniu (ambele sensuri), sectorul cu­prins între intersecția cu Bulevardul Decebal și Bulevardul 1 Decembrie 1918, Strada Piața Victoriei, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 22 Decembrie.
Pe traseul raliului vor fi amplasate ,,șicane” pentru ca mașinile să nu de­pășească 180 km/oră.
Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.
Această etapă din Campionatului Național de Super Rally este organi­zată de AMC Racing, în parteneriat cu Primăria municipiului Deva.
La competiție vor participa 24 de pi­loți care se vor alinia la start și care vor face un spectacol la cote maxime în orașul nostru.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura