Începe „Cupa Minerul” la tir cu arcul

8 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Peste 50 de sportivi arcaşi de la 10 cluburi din ţară, printre care şi componenţi ai loturilor naţionale, şi-au anunţat prezenţa la ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii „Cupa Minerul”, care se va desfăşura ca în fiecare an, pe baza sportivă Anena din Aninoasa.

Competiţia este organizată de către Federaţia Română de Tir cu arcul şi va avea loc în perioada 10-12 iulie, fiind prima din acest an în Valea Jiului, cu obligaţiile de a respecta protocolul în ceea ce priveşte restricţiile de distanţare şi de protecţie a sportivilor şi tehnicienilor prezenţi la întreceri.
„Vor fi câte doi sportivi pe panou, măşti, distanţare socială. Înscrierile se vor închide pe data de 9 iulie. Vineri vor fi calificările, iar duminică vor avea loc finalele”, a declarat antrenorul Gigi Puşcă. Arcaşii de la Minerul Aninoaşa şi cei de la SCM Deva au început antrenamentele cu puţin timp în urmă, au fost şi în cantonamente, fiind astfel pregătiţi pentru viitoarele competiţii interne şi internaţionale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vineri se deschide ştrandul din Deva

Ştrandul Municipal Deva dă startul sezonului estival mâine, vineri, de la ora 12:00. Pasionaţii de distracţie au la dispoziţie trei...

Cultură de lavandă la liceul din Geoagiu

Puţină lume ştie că de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu pot fi cumpărate diverse siropuri, ba chiar...

Accident din cauza unui şofer inconştient

Bărbatul s-a angajat într-o depăşire în apropiere de o trecere la nivel cu calea ferată şi a lovit alte două...

Închide