Începe construcţia sensului giratoriu la intersecţia de la Sântuhalm!

Luni, 15 februarie 2021, încep lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia de la Sântuhalm (foto). Lucrările vor dura trei luni, susţine Mircea Davidescu, directorul ethnic al Primăriei municipiului Deva.
Circulaţia rutieră nu va fi oprită pe parcursul realizării investiţiei, în zonă fiind trimişi şi poliţişti pentru asigurarea si­gu­ranţei traficului. Oricum, lucrarea este una complexă, susţin reprezentanţii primăriei, sunt multe lucruri de făcut, de mutat conducte, de exemplu.
Reamintim că semafoarele de la această in­tersecţie sunt nefuncţionale din 14 ia­nuarie 2021, în urma unui accident rutier în zonă. Primăria nu a mai cumpărat alte echi­pamente, pentru funcţionarea sema­foa­relor, echipamente care ar fi costat 20.000 de euro, deoarece începe construcţia sen­sului giratoriu acolo. (A. Năstase)

2 comentarii la „Începe construcţia sensului giratoriu la intersecţia de la Sântuhalm!

  • 13 februarie 2021 la 18:51
    Permalink

    Eu nu înțeleg de ce se îngustează drumul la o singură bandă la ieșirea din sens din Deva spre Hunedoara, doar pentru a se lărgi la loc 10 metri mai încolo? Există vreo explicație logică, o limitare insurmontabilă a situației din teren?

  • 14 martie 2021 la 21:50
    Permalink

    cum s-a proiectat acel sens giratoriu ? ….Dinspre Hunedoara pana aproape de intersectie sant doua benzi pe sens si chiar aproape de intersectie se stranguleaza . De ce se patreaza acea strangulare ….adica banda din dreapta pe sensu Hunedoara -Santuhalm se termina brusc .Mergeti cu proiectatntu si sa refaca pana nu este prea tarziu

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare