Începe construcţia sensului giratoriu la intersecţia de la Sântuhalm!

11 februarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

Luni, 15 februarie 2021, încep lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia de la Sântuhalm (foto). Lucrările vor dura trei luni, susţine Mircea Davidescu, directorul ethnic al Primăriei municipiului Deva.
Circulaţia rutieră nu va fi oprită pe parcursul realizării investiţiei, în zonă fiind trimişi şi poliţişti pentru asigurarea si­gu­ranţei traficului. Oricum, lucrarea este una complexă, susţin reprezentanţii primăriei, sunt multe lucruri de făcut, de mutat conducte, de exemplu.
Reamintim că semafoarele de la această in­tersecţie sunt nefuncţionale din 14 ia­nuarie 2021, în urma unui accident rutier în zonă. Primăria nu a mai cumpărat alte echi­pamente, pentru funcţionarea sema­foa­relor, echipamente care ar fi costat 20.000 de euro, deoarece începe construcţia sen­sului giratoriu acolo. (A. Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dănuț spune:

    Eu nu înțeleg de ce se îngustează drumul la o singură bandă la ieșirea din sens din Deva spre Hunedoara, doar pentru a se lărgi la loc 10 metri mai încolo? Există vreo explicație logică, o limitare insurmontabilă a situației din teren?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sindicaliştii de la Penitenciarul Deva au pus-o de un protest. Puşcăria, păzită de… deţinuţi

Adriana Năstase Ieri, sindicaliştii din Penitenciarul Deva au pro­testat în faţa sediului instituţiei, din lo­calitatea Bârcea Mare, nemulţumiţi de faptul...

Băiatul dat de pământ de unchiul său, transferat la Timişoara

Peste 40.000 de persoane au semnat până acum petiţia prin care se cere ”În­chi­soare pe viaţă pentru bărbatul care a...

Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie, identificată la un hunedorean decedat la Suceava

Adriana Năstase Laboratorul Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava anunţă că a identificat un caz al unui hunedorean, decedat în...

Închide