Încep Campionatele Internaţionale de Atletism pe Arena Cluj

Cea mai prestigioasă competiţie interna­ţio­nală de atletism pe pistă organizată în Ro­mânia, Campionatele Internaţionale “Iolanda Balaş Soter”, ajunge în acest an la ediţia cu numărul 66.Întrecerile vor avea loc în perioada 3-4 iulie 2021, în paralel cu cele de la Cupa României.
Cele două competiţii vor fi găzduite de Cluj Arena. Federaţia Română de Atletism şi MTS au primit confirmări de participare de la fede­raţiile din Franţa, Grecia şi Liban. De la clu­burile hunedorene au fost validaţi mai mulţi sportivi.
De la CSS Hunedoara, Ionuţ Dorin Huţanu va participa la proba de 800, alături de colegii lui, Adelin Daniel Pop şi Paul Andrei Salomia, iar Petrina Pivniceru va alerga la 100 şi 200 m.
LPS Cetate Deva va fi reprezentată de Eva Natalia Eliza Alzner, care este înscrisă la probele de 100 m şi la săritura în înălţime, Raul Manuel Dan va alerga în proba de 1.500 m şi va încerca să realizeze şi un rezultat bun la 3.000 m obstacole, Elisa Xandra Marisia Enache va particpa la proba de săritura în înălţime, Eric Daniel Rus este înscris la proba de 5.000 m iar liderul delegaţiei devene, Florentina Marincu-Iuşco va participa la proba preferată,săritura în lungime.
Trei atleţi de la SCM Deva sunt înscrişi la aceste două competiţii, Andrei Razvan Deliu la săritura cu prăjina, probă la care va fi prezentă şi Antonia Irimia, iar Maria Claudia Florea va alerga atât la 800 m cât şi la 1.500 m.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.