Fotbaliştii români care merg la Olimpiadă

Federaţia Română de Fotbal a anunţat lotul de 20 de jucători pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.Selecţionerul Mirel Rădoi i-a ales pe următorii 20:
Portari: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra Giurgiu), Ştefan Târno­vanu (FCSB);
Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferra­dina/Spania), Radu Boboc (Farul Constan­ţa), Denis Ciobotariu (CFR Cluj);
Mijlocaşi: Andrei Ciobanu (Farul Constan­ţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valen­tin Gheorghe (Astra Giurgiu), Ion Gheor­ghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);
Atacanţi: George Ganea (Farul Cons­tanţa), George Puşcaş (Reading/Anglia) cu menţiu­nea că prezenţa lui George Puşcaş în lot depinde de o reconfirmare din partea clubu­lui Reading. De asemenea, din cei 20 de jucători convocaţi, doi vor fi rezerve. Aceştia vor putea fi utilizaţi doar în cazul în care vor exista accidentări printre cei 18 fotbalişti din lot. Selecţionerul Mirel Rădoi urmează să decidă care vor fi cele două rezerve.
Selecţionata olimpică a Românieis-a reunit la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.
În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B la Jocurile Olimpice alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Programul meciurilor în grupa României:

Joi 22 iulie
Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima)

Duminică 25 iulie
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima)

Miercuri 28 iulie
România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.