Incendiu la un bloc din Petrila

  Duminică, în jurul orei 21.00, la un bloc din orașul Petrila s-a declanșat un incendiu cu degajare mare de fum. Din primele date, incendiul a fost provocat de o butelie de aragaz. Echipajele de prim-ajutor au intervenit în ajutorul oamenilor.

      „O persoană rănită ușor și 13 oameni au fost evacuați dintr-un bloc din Petrila în urma unui incendiu provocat de o butelie de aragaz.  În cel mai scurt timp au ajuns la locul indicat prin 112, două mașini de stingere a incendiului, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ. Pompierii au constatat că în bucătăria unui apartament, situat într-un bloc de pe strada Republicii, a avut loc un incendiu declanșat de la o butelie de aragaz, care a cuprins materiale combustibile din imediata apropiere a acesteia. Bărbatul (proprietarul apartamentului în care a avut loc incendiul), în vârstă de 57 de ani, a suferit intoxicații cu fum și arsuri ușoare la încheietura mâinii drepte, acesta fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Petroșani.    

      Echipajele de pompieri au evacuat din apartamentele învecinate 13 persoane, dintre care trei copii și 10 adulți. Ei au suferit atacuri de panică, însă în urma evaluării medicale nu au necesitat transportul la spital”, au informat reprezentanții ISU Hunedoara. (N. Bumbac)

 

     

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.