Incendiu la un bloc din Petrila

7 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

  Duminică, în jurul orei 21.00, la un bloc din orașul Petrila s-a declanșat un incendiu cu degajare mare de fum. Din primele date, incendiul a fost provocat de o butelie de aragaz. Echipajele de prim-ajutor au intervenit în ajutorul oamenilor.

      „O persoană rănită ușor și 13 oameni au fost evacuați dintr-un bloc din Petrila în urma unui incendiu provocat de o butelie de aragaz.  În cel mai scurt timp au ajuns la locul indicat prin 112, două mașini de stingere a incendiului, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ. Pompierii au constatat că în bucătăria unui apartament, situat într-un bloc de pe strada Republicii, a avut loc un incendiu declanșat de la o butelie de aragaz, care a cuprins materiale combustibile din imediata apropiere a acesteia. Bărbatul (proprietarul apartamentului în care a avut loc incendiul), în vârstă de 57 de ani, a suferit intoxicații cu fum și arsuri ușoare la încheietura mâinii drepte, acesta fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Petroșani.    

      Echipajele de pompieri au evacuat din apartamentele învecinate 13 persoane, dintre care trei copii și 10 adulți. Ei au suferit atacuri de panică, însă în urma evaluării medicale nu au necesitat transportul la spital”, au informat reprezentanții ISU Hunedoara. (N. Bumbac)

 

     

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Din cauza prezenţei slabe la urne, Referendumul nu va fi validat. Nici hunedorenii nu s-au înghesuit să voteze!

Timp de două zile, în 6 şi 7 octombrie, românii au fost aşteptaţi la urne la Referendumul pentru modificarea Constituţiei...

FOTBAL LIga a III-a: CS Hunedoara pierde acasă, după o repriză a doua de coşmar

Partida de la Hunedoara din cadrul etapei cu numărul şapte din Campionatul Ligii a III-a seria a IV-a, în care...

Fotbal Liga a III-a: CNS Cetate Deva, învinsă la limită şi în deplasarea de la Galda

În această etapă, a şaptea, în seria a patra, la Galda de Jos, formaţia locală Industria a întâlnit vecina din...

Închide