Sport

Încearcă să-şi revină cu „viruşi verzi”

04 x 2 fotbal FC HunedoaraCiprian Marinuţ

„Îmbolnăvită” de parcursul slab din retur şi „rănită” de incidentele de la Pâncota şi de deciziile FRF, FC Hunedoara îşi propune o „vindecare morală” printr-o victorie în partida cu Sănătatea Cluj, programată, azi, în deplasare. E posibil ca succesul să fie doar unul de palmares, întrucât cărţile par făcute pentru Olimpia Satu Mare, dar hunedorenii au nevoie să poată spera până la finalul campionatului.

Pentru onoare şi speranţă
Realist vorbind, şansele de promovare ale FC Hunedoara tind spre zero, după necazurile din returul campionatului. Totuşi, gruparea de pe Cerna pare că îşi doreşte să câştige ultimele meciuri până la finalul sezonului, chiar dacă succesele ar avea doar efectul unei lupte cu morile de vânt. În concluzie, jucătorii nesuspendaţi şi neaccidentaţi după „măcelul de la Pâncota”, vor intra azi, pe terenul din Parcul „Iuliu Haţieganu” cu gândul la victorie. „Viruşii verzii” de la Sănătatea Cluj par ceva mai curaţi şi mai puţin periculoşi decât „Şoimii” din judeţul Arad, aşa că meciul pare deschis oricărui rezultat. Rămâne de văzut dacă arbitrajul va putea asigura un serviciu corect partidei.

Luptă la baionetă în Liga a IV-a
Teoretic, doar una dintre cele trei echipe implicate în lupta pentru titlu în Liga a IV-a Hunedoara are meci greu în această etapă, însă practic, surprizele nu sunt excluse nici pentru celelalte două. Cea mai grea misiune o are ocupanta locului doi, Minerul Uricani, care va juca, la Deva, în compania echipei Şoimul Băiţa, echipă ce s-a impus etapa trecută pe terenul Universităţii Petroşani. Lidera clasamentului, Retezatul Haţeg, va juca, în deplasare, cu Victoria Călan, o echipă ambiţioasă, imprevizibilă şi cu potenţial de a încurca socotelile „zimbrilor”. În fine, „studenţii” au un meci simplu, în deplasare, cu puştii Jiului Petroşani, echipă care a pierdut la scor toate meciurile din retur. Cu trei etape înainte de finalul competiţiei, Retezatul Haţeg şi Minerul Uricani ocupă primele două locuri, la egalitate de puncte (68), iar Universitatea Petroşani e pe locul trei cu 64 de puncte şi un meci mai puţin disputat. În ultimele două runde, primele clasate vor juca, fiecare, un meci în deplasare şi unul pe teren propriu şi orice se poate întâmpla până la final.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.