Politica si administratie

Încasările online au crescut la Apaserv

Pentru că suntem în pandemie, ope­ra­torul de apă și canalizare din Valea Jiului, Apaserv, a introdus, de mai mult timp, varianta plății online pentru serviciile pres­tate. Măsura a fost una bună, deși sunt încă mulți dintre aceia care plătesc fac­tura de apă la casieriile operatorului.
Pandemia a făcut însă ca mulți dintre locuitorii Văii Jiului să își creeze conturi online. Citirea apometrelor se poate face, așadar, extrem de simplu, la fel și plata.
„Am încercat să diversificăm cât mai mult încasările online, pe lângă modul de a co­mu­nica cu ApaServ pe partea co­mer­cială. Am încercat să transmitem atât pre­luarea datelor, facturarea cât și încasarea. Și înca­sarea a crescut undeva la 13 la sută în medie pe sistem online, dar nu e mul­țu­mitor”, a spus Cristian Ionică (foto), di­rec­torul ApaServ Valea Jiului.
Conducerea ApaServ Valea Jiului spune că în continuare volumul încasărilor nu e îm­bucurător. Potrivit directorului com­pa­niei de apă, sunt mulți locuitori care nu își achită facturile. Pentru mulți dintre rău-platnici există procese deschise în instanță. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura