Încasări record la bugetul de stat

Cu toate că mediul economic a fost și el extrem de afectat din cauza pandemiei, se pare că cei care au rămas pe metereze au fost conștioncioși și au reușit să-și achite dările către stat. O spune șeful Administrației Finanțelor Publice Hunedoara, Silviu Bruzan (foto).
„Noi am reușit în fiecare lună din acest an să ne respectăm planul de încasări stabilit de ANAF. Este o informație extrem de bună, care ne încurajează. Este vorba de încasări record la contribuțiile la stat, adică impozite, taxe, amenzi. Înlesnirile la plată din timpul pandemiei, dar și cele de dinainte au avut un efect îmbucurător, am depășit planul stabilit. Este adevărat, au fost și firme care au dat faliment, dar pe multer societăți le-au ajutat înlesnirile la plată”, a declarat Silviu Bruzan (medalion), șeful Finanțelor Publice Hunedoara.
„La nivelul Administrației Județene a Finanțelor Publice Hunedoara, încasările la bugetul general consolidat în primele 10 luni ale acestui an sunt în sumă de 1.673.268.795 lri, fiind cele mai mari încasaări realizate comparativ cu aceeași perioadă din anii anteriori. Acest fapt se datorează în primul rând contribuabililor care și-au declarat și achitat obligațiile la bugetul general consolidat la termen, cât și contribuabuililor care, deși au întâmpinat dificultăți, au solicitat și au fost sprijiniți de către personalul Administrației Județene a Finanțelor Publice Hunedoara pentru accesarea facilităților fiscale prevăzute de legislația în vigoare. În calitate de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Hunedoara le mulțumesc tuturor contribuabililor onești și cinstiți din județul nostru”, a afirmat Silviu Bruzan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.