EvenimentFlash

Încă un infractor din Vulcan prins de poliţişti

03 infractorMaximilian Gânju

Încă un interlop din Vulcan, dat în urmărire, a fost prins de poliţiştii din Aninoasa. Individul a cutreierat ţara în speranţa că va scăpa de arest.

Bărbatul, de 37 de ani, din Vulcan (foto), este cercetat pentru mai multe infracţiuni şi a fost săltat de poliţişti din Aninoasa, miercuri, de pe o bancă unde sărbătorea cu amicii săi întoarcerea acasă. Individul a făcut parte din clanul care s-a războit pe străzi cu rivalii din Aninoasa, iar la momentul demarării cercetărilor a fugit din localitate. Poliţiştii din Aninoasa aveau un mandat pentru a-l duce la audieri, însă la descinderea efectuată la finele lunii trecute nu l-au găsit acasă. Interlopul a cutreierat ţara timp de două săptămâni şi miercuri a revenit În Valea Jiului. Nu a reuşit însă să ajungă acasă şi a fost săltat de oamenii legii.
„În urma activităţilor specifice a fost descoperit şi reţinut, iar procurorii au decis emiterea unei ordonanţe prin care este pus sub control judiciar timp de 60 de zile”, a precizat comisarul Nicolae Airinei, şeful Poliţiei Aninoasa. Bărbatul de 37 de ani este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor, fiind cercetat în mai multe dosare penale. Acesta, împreună cu mai mulţi amici, la mijlocul lunii august, a participat la un scandal de proporţii. Atunci, clanul de interlopi din Vulcan a tăbărât peste cel din Aninoasa şi s-a iscat un adevărat război pe străzile din Iscroni. Totul a pornit de la o adolescentă din Colonia de la Iscroni, care s-ar fi încurcat cu un tânăr ce face parte din clanul din Vulcan.  Poliţiştii au descins la toţi cei care au luat parte la scandal, în urma unei acţiuni în forţă, iar nouă dintre scandalagii au ajuns sub control judiciar pentru 60 de zile. Toţi sunt acuzaţi de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările poliţiştilor nu se opresc aici, unii dintre interlopi fiind suspectaţi şi de alte infracţiuni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura