Încă o lună de închisoare sigură pentru Monica Iacob-Ridzi

9 aprilie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac03 Monica_Iacob_Ridzi

Monica Iacob-Ridzi (foto) mai are de aşteptat încă o lună de zile până va afla dacă va fi sau nu eliberată din penitenciar pentru a se îngriji de sănătate.
Potrivit reprezentantului Biroului de presă al Tribunalului Ilfov, magistraţii au amânat judecarea cererii de întreruperea executării pedepsei pentru 8 mai. Instanţa a solicitat la termenele trecute un raport de expertiză medico-legală prin care să se arate dacă bolile de care suferă fostul deputat nu pot fi tratate în reţeaua de spitale a Agenţiei Naţionale a Penitenciarelor sau în spitalele civile sub pază permanentă, fiind nevoie de întreruperea pedepsei. Doar că expertiza medicală nu a fost finalizată, magistraţii acordând un termen de o lună de zile celor de la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a o întocmi.
Monica Iacob-Ridzi se află în spatele gratiilor din 16 februarie, dată la care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul „2 Mai”. În acest dosar a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, fapte săvârşite în perioada în care era ministru al Tineretului şi Sportului.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. eu spune:

    Stai acolo ca meriti. A-i furat cu udrea.

  2. Moise Nicoară spune:

    Sigur ca a furat cu Udrea dar si cu socialistii Nicolescu de la Arges (Apropo, Nicolescu era cunoscut cu porecla Vecinu, deorece atat de multe proprieteti avea incat nu-si cunostea toti vecinii), cu Duicu de la Mehedinti, cu Mazare si Constantinescu de la Constanta, cu Bunea Stancu de la Braila, cu liberalul Uioreanu de la Cluj, etc…Toate astea doar pentru completarea…adevarului.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Două vieţi luate, sentinţa întârzie

Teribilistul cu BMW care a accidentat mortal doi oameni ar fi trebuit să afle sentinţa, însă decizia instanţei a fost...

Au furat doi miei din curtea omului

Un bărbat din comuna Romos, în vârstă de 58 de ani, s-a plâns la poliţie că i-au dispărut doi miei...

Zece laptopuri pentru 10 elevi de nota 10

Ieri, la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Hunedoara, 10 elevi eminenţi din clasa a VIII-a, de la mai multe şcoli din...

Închide