Încă o lună de arest pentru violatorul fetiţei de patru ani

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tânărul din Vulcan acuzat că a molestat fetiţa iubitei sale, o copilă de doar patru anişori, rămâne în continuare în arest preventiv.

Individul de 22 de ani, din Vulcan, Alin Danciu (foto), este învinuit că a abuzat sexual în mod repetat o fetiţă de patru ani, iar de grozăvie ştia şi iubita lui, mama copilei. Femeia este şi ea cercetată penal sub control judiciar. Acesta se află în spatele gratiilor încă de când a fost descoperită fapta comisă, iar zilele trecute magistraţii i-au prelungit cu încă 30 de zile măsura preventivă. Anchetatorii spun că totul a ieşit la iveală după ce bunica a observat că fetiţei îi este teamă de individ. Femeia a sesizat autorităţile şi în urma cercetărilor s-a descoperit totul. Mai mult decât atât, anchetatorii au mai aflat că mama copilei, o femeie din Vulcan, de 26 de ani, ar fi practicat prostituţia şi pleca deseori de acasă. Iubitul ei o lua pe copilă de la bunică pe motiv că se îngrijeşte de ea şi o abuza sexual. Calvarul micuţei avea să înceapă în iarna anului trecut, când iubitul mamei sale a început să o supună la perversiuni sexuale. Cei doi, mama şi bărbatul cu care trăia, dansau goi în faţa minorei şi o obligau să asiste la scenele de sex dintre ei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei minori au dat o spargere pentru dulciuri şi răcoritoare

Copiii au fost prinşi de poliţiştii locali din Deva şi duşi pentru cercetări la sediul poliţiei. Minorii au spart o...

O femeie a fost atacată şi rănită grav de un urs

O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, comuna Pui, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu...

Lupte libere. Sportivele de la LPS Cetate Deva, pe podium

Finala Campionatului Naţional de Lupte seniori U23 s-a desfăşurat anul acesta la Covasna, iar după trei zile de competiţie, sportivele...

Închide