Încă o încercare a criminalului din Peştera Vacii sortită eşecului

11 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Criminalul din Peştera Vacii din, Munţii Şureanu, nu a reuşit să convingă instanţa de judecată să-l elibereze din puşcărie. Costin Munteanu (foto) a invocat ”probleme în familie” şi a cerut să-i fie întreruptă executarea pedepsei.

Curios este că solicitarea de întrerupere a pedepsei a fost iniţiată de o terţă pesroană în numele individului. Pe de altă parte, Costin Munteanu s-a folosit de identitatea unui coleg de puşcărie pentru a-i trimite o scrisoare de ameninţare cu moartea şefului statului, deoarece Klaus Iohannis nu l-a graţiat. Pentru această faptă a fost acuzat de ultraj şi este judecat la instanţa apropiată de penitenciarul unde-şi execută pedeapsa.
Cum încercarea de graţiere a fost sortită eşecului, Munteanu încearcă pe cale judecătorească să scape din celulă. Până acum tentativele au fost sortite eşecului, după ce Judecătoria Aiud a respins, ca inadmisibilă, cererea de întrerupere a executării pedepsei, formulată în numele condamnatului Costin Munteanu. Pensionarul din Petrila este închis pentru omor, după ce a fost găsit vinovat şi condamnat la 15 ani de închisoare. Acesta a ucis o femeie cu probleme psihice şi i-a abandonat cadavrul în Peştera Vacii din Munţii Şureanu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A ignorat toate semnalele, fiind lovit de locomotivă

Inconştienţa şi tupeul unui şofer de 60 de ani, din Arad, par de necrezut. Individul a ignorat orice avertizare şi...

Fotbal. Minerul Uricani se reuneşte pe 15 iulie

Săptămâna viitoare va începe pregătirea de vară pentru noul sezon competiţional în liga a patra şi echipa de fotbal Minerul...

Rugby. Obiective precise pentru Ştiinţa Petroşani

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani nu s-a reunit încă pentru că Federaţia Română de Rugby nu a comunicat perioada de...

Închide