Politica si administratie

Încă o demisie din PNL. Managera Spitalului Hațeg l-a părăsit pe candidatul PNL pentru cel de la AUR

Managera Spitalului Orășenesc Hațeg, Dana Micloșoni, a demisionat din PNL, iar a doua zi de la această decizie, a mers în campanie cu cei de la AUR.

„Bătaia de joc a orașului”
„Prin acest mesaj vă anunț că îmi dau demisia din PNL Hațeg. Nu a fost o decizie ușoară, mai ales gândindu-mă la toate momentele frumoase din ul­ti­mii 15 ani de activitate politică în acest partid. Pot spune că în cadrul acestui partid am cunoscut cei mai minunați oameni, am crescut cel mai mult atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Am avut cele mai satisfăcătoare victorii politice, dar și înfrângeri din care am avut doar de învățat. Decizia aceasta am luat-o pentru că pur și simplu nu mă mai re­gă­sesc în această echipă. De aproape un de zile, eu și funcția pe care o ocup au devenit bătaia de joc a orașului. De aproape un an, aud doar bârfe, critici și insulte la adresa mea. De aproape un an, am realizat că modul acesta de a lua decizii și a face politică nu mi se potrivește. Este normal să pățesc așa ceva după 15 ani de activitate politică în acest partid? Am muncit în acest partid degeaba atâția ani? Este normal să mergem într-o direcție atât de gre­șită?”, a scris Dana Micloșoni pe pagina sa de Facebook.

I-a curățat biroul
Se pare că managera spitalului din Hațeg și-a luat concediu de odihnă, iar a doua zi, primarul Hațegului, în sub­or­dinea căruia se află unitatea medicală, a dispus să i se elibereze biroul aces­teia, ca urmare a deciziei ei de a de­mi­siona din PNL. Managera s-a dus glonț la AUR Hațeg, unde a fost primită cu un buchet de flori, și a pornit în campanie electorală cu candidatul AUR la Pri­măria Hațeg. Ca-n filme!
Una peste alta, la Hațeg asistăm între o bătălie fără scrupule între foștii primari și actualul edil. Doar candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului, Sorin Crai, face o campanie demnă de un om politic. Fără atacuri, fără scan­da­luri, doar pentru oameni. (S.Popa)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura