Încã 14 procente şi gata recensãmântul!

Carmen Cosman

Recenzorii aproape şi-au terminat treaba în judeţul Hunedoara, conform datelor din teritoriu, centralizate de Institutul Naţional de Statistică.
În judeţul Hunedoara, în perioada 20 – 28 octombrie, au fost recenzate aproape 86 la sută din numărul total al locuinţelor. Astfel, conform informaţiilor operative, obţinute din raportările prin SMS şi centralizate de Institutul Naţional de Statistică, privind ritmul de colectare a datelor statistice în teren la Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor, în perioada menţionată au fost recenzate 168.164 locuinţe dintr-un total de 196.137, ceea ce reprezintă un procent de 85,74 la sută din numărul total al locuinţelor estimate a fi recenzate, precum şi un număr de 364.945 persoane. Potrivit aceloraşi date, în 49 localităţi hunedorene, înregistrarea datelor statistice a fost superioară mediei calculate la nivel judeţean, iar în altele, recensământul în teritoriu chiar s-a încheiat. Astfel, în comunele Bătrâna, Bucureşci, Bunila, Burjuc, General Berthelot, Luncoiu de Jos, Lunca Cernii de Jos şi Orăştioara de Sus, au fost deja recenzate toate locuinţele. La polul opus se situează localităţile cu procentaj sub media judeţeană, respectiv Bulzeştii de Sus cu 68,75 la sută, Ghelari – 74,42 de procente, Băniţa – 76,15 la sută, Toteşti – cu 76,81 la sută şi oraşul Geoagiu cu 78,25 la sută.

2 comentarii la „Încã 14 procente şi gata recensãmântul!

 • 31 octombrie 2011 la 10:10
  Legătură permanentă

  Felicitari !!!!
  Nici nu se putea altfel, Batrina, cea mai reprezentativa si mai prolifica comuna( cu 100 si un pic de locuitori, cu consilieri si toti locuitorii angajati la primarie)sa nu se numere printre fruntasi!!!
  Deci sa fim seriosi!S-a terminat treaba in localitatile care au sub 1000 de locuitori si care nu se justifica de drept. La doua trei sute de locuitori , plus vacanta invatatorilor si educatoarelor, normal ca s-a facut recensamintul!!!
  Sa va fi vazut insa in mediul urban, unde dragii nostri concetateni, „mobilizati de uslasi” nu deschideau nici usile si nici de „cenepeuri” nu voiau sa auda !!!
  Abia dupa amenintarile cu amenzi usturatoare si „strigaturi televizate” au inceput sa mai caute recenzorii pentru a le da „magicele cifre” in speranta de a nu fi sanstionati !!!

 • 31 octombrie 2011 la 15:03
  Legătură permanentă

  In curand ne vor numara pe degete la cata lumea a plecat pe dincolo. Ha ha ha!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.