Sport

Încã 10 abandonuri la TAT

11 x 3

Ciprian Marinuţ

Dificultatea extremă a traseelor pe care le-au avut de parcurs în ziua a doua le-a venit de hac la 10 dintre echipajele participante la Raliul „Transilvania Adventure Trophy”.

„Monştrii” răpuşi de natură
Oricât de puternice le-au fost motoarele, oricât de „inteligente” le erau suspensiile şi alte dotări, şi oricât de pricepuţi au fost piloţii, 10 dintre „monştrii” 4×4 de la Raliul „Transilvania Adventure Trophy” au fost obligaţi să se recunoască învinşi de… sălbăticia naturii. Râpele, vadurile, prăpastiile şi râurile pe care le-au avut de depăşit concurenţii în ziua a II-a s-au dovedit mult prea mult pentru 10 dintre echipaje, astfel că acestea au abandonat. „Două echipaje de la clasa open şi opt de la clasa extrem au abandonat. Traseul avut de parcurs de cei de la clasa extrem a fost atât de dificil încât ultimele echipaje au ajuns în tabără abia a doua zi dimineaţă, după ce au petrecut noaptea pe munte”, a explicat Laura Pascu, ofiţerul de presă al evenimentului.

Costa coboară pe patruÎn clasament, la clasa Open, viceprimarul Devei, Cosmin Costa (Toyota) a coborât de pe locul trei pe poziţia a patra. Primul loc la această clasă este ocupat în continuare de echipa Austriei (Jeep Cherokee şi Mitubitshi), pe locul doi au urcat campionii ediţiei trecute, Dorel Stanciu şi Constantin Stan, pe  Mercedes G şi Toyota, care erau pe locul patru, iar pe trei se află echipajul Greciei (Land Rover Defender si Jeep Rubicon).
La clasa Extrem nu s-a putut întocmi clasamentul, din cauza întârzierii mari a mai multor echipaje.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura