Încã 10 abandonuri la TAT

8 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 3

Ciprian Marinuţ

Dificultatea extremă a traseelor pe care le-au avut de parcurs în ziua a doua le-a venit de hac la 10 dintre echipajele participante la Raliul „Transilvania Adventure Trophy”.

„Monştrii” răpuşi de natură
Oricât de puternice le-au fost motoarele, oricât de „inteligente” le erau suspensiile şi alte dotări, şi oricât de pricepuţi au fost piloţii, 10 dintre „monştrii” 4×4 de la Raliul „Transilvania Adventure Trophy” au fost obligaţi să se recunoască învinşi de… sălbăticia naturii. Râpele, vadurile, prăpastiile şi râurile pe care le-au avut de depăşit concurenţii în ziua a II-a s-au dovedit mult prea mult pentru 10 dintre echipaje, astfel că acestea au abandonat. „Două echipaje de la clasa open şi opt de la clasa extrem au abandonat. Traseul avut de parcurs de cei de la clasa extrem a fost atât de dificil încât ultimele echipaje au ajuns în tabără abia a doua zi dimineaţă, după ce au petrecut noaptea pe munte”, a explicat Laura Pascu, ofiţerul de presă al evenimentului.

Costa coboară pe patruÎn clasament, la clasa Open, viceprimarul Devei, Cosmin Costa (Toyota) a coborât de pe locul trei pe poziţia a patra. Primul loc la această clasă este ocupat în continuare de echipa Austriei (Jeep Cherokee şi Mitubitshi), pe locul doi au urcat campionii ediţiei trecute, Dorel Stanciu şi Constantin Stan, pe  Mercedes G şi Toyota, care erau pe locul patru, iar pe trei se află echipajul Greciei (Land Rover Defender si Jeep Rubicon).
La clasa Extrem nu s-a putut întocmi clasamentul, din cauza întârzierii mari a mai multor echipaje.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Femeie în şoc anafilactic plimbatã trei zile la Urgenţã

O femeie din Geoagiu, intrată în şoc anafilactic în urma muşcăturii unui păianjen de dimensiuni uriaşe, era să-şi piardă viaţa...

Au cu cine, au de ce, dar nu ştiu dacã supravieţuiesc

Mureşul şi-a păstrat 90 la sută din lotul de jucători din campionatul trecut, n-are mari restanţe financiare la jucători şi...

Una caldă, alta rece

După ce am stat o zi întreagă cu ochii-n şase pe canalele de ştiri ale televiziunilor şi pe site-urile principalelor...

Închide