FlashPolitica si administratie

Inaugurare cu blocaje

Carmen Cosman

Sute de persoane s-au îngrămădit să vadă telegondola care face legătura dintre Vulcan şi Staţiunea Pasul Vâlcan, dar şi să facă măcar o tură cu ea, iar instalaţia s-a defectat. Prima dată chiar vineri, imediat după ce a fost inaugurată de ministrul Elena Udrea.

Nu ştie să schieze

Cei prezenţi încă de dimineaţă la punctul de îmbarcare al telegondolei erau nerăbdători să facă un drum cu instalaţia de transport pe cablu, care a fost inaugurată vineri de ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea. Majoritatea au fost tineri şi copii, dornici de schi şi săniuş, dar printre cei care au aşteptat-o pe Elena Udrea au fost vârstnici, care i-au reproşat acesteia că Guvernul le-a tăiat din pensii. Momentul a fost repede depăşit de Elena Udrea, care i-a anunţat pe pensionari că, din această lună, pensiile vor veni mărite, chiar şi retroactiv pentru luna ianuarie, dar acesta nu a fost singurul incident al zilei. După ce telegondola a fost sfinţită, întreaga delegaţie oficială, dar şi sutele de oameni, s-au îmbarcat în gondole şi au urcat în staţiune, acolo unde a fost dată în folosinţă o pârtie nou-nouţă, deservită de un teleschi. „Ne gândim să atragem mai mulţi turişti, unind cele două domenii schiabile, de la Vulcan şi Straja, şi, de asemenea, să creştem potenţialul întregii zone a Văii Jiului cu celelalte proiecte”, a precizat ministrul Turismului. Elena Udrea a vizitat pârtiile de schi şi chiar şi-a căutat un monitor, care să o înveţe să schieze, după ce a mărturisit că nu se pricepe la acest sport, deşi a inaugurat atâtea instalaţii de transport pe cablu şi pârtii în întreaga ţară.

Blocaţi în gondole

Udrea s-a arătat încântată de ce a găsit în Pasul Vâlcan, dar problemele au apărut la coborâre. Călătoria cu telegondola a fost gratuită, aşa că sute de oameni s-au îngrămădit în gondole, ca să vadă cum este şi nimeni nu a mai verificat dacă se respectă normele tehnice privind greutatea maximă admisă. Aşa că, un contact a cedat exact în momentul în care ministrul se pregătea să coboare, iar zeci de oameni au rămas în cabine mai bine de 40 de minute, până s-a remediat defecţiunea.

Sâmbătă, lumea a dat din nou năvală la telegondolă, însă în jurul prânzului, instalaţia de transport pe cablu a fost oprită complet, din cauza vântului care sufla cu putere. Asta, după ce s-a blocat din nou pe traseu, spre nemulţumirea celor care vroiau să urce la munte.

2 comentarii la „Inaugurare cu blocaje

  • Acum lucrez la ancheta si in cel mai scurt timp va voi prezenta concluziile.Exista mai multe variante.Prima sustinuta si de primar si Viceaua Sa este posibilitatea unui atac terorist al opozitiei din Vulcan coordonata de la centru fiindca dupa declaratiile lui Ile in senzor s-a gasit infipta o sageata albastra cu pene galbene,moleta statiei de intoarcere era blocata cu o sfecla rosie susceptibila a fi de la aprozarul lui Coltescu {liderul PSD local).Si ca sa le puna capac la toate,pe la mijlocul traseului s-a mai asezat din zbor sa se odihneasca pe cablul portant si un vultur cruciat dresat de organizatia PRM,care a crescut sarcina peste limita admisa.A doua varianta avind in vedere implicarea constructorului italian din Bolzano,Leitner Group si participarea celor doua ” pupette” neaose (Pupetta de Plescoi si Pupetta de Dealu Babii zisa si “Daco-potatoes Pie”) e posibila o reglare de conturi cu Camorra Assuntei Pupetta Maresca sau cum ii mai spune Madame Camorra,regina gunoaielor din Napoli exportate in Romania pe poarta maritima “pazita” de Mircea Basescu.Bine ca a fost arestat la timp in curtea “buldogului” la Oradea, Cosimo Scaglione,ucigasul N’dranghetei,fiindca se pare ca fusese invitat la paranghelie de un oficial cu nume de cod “Titel”, grade pe umar si in meniu lichid.Ramine a treia varianta. Ar fi varianta oculta.E cel putin ciudat ca desi sfintita de doua preacinstite fete bisericesti instalatia a clacat.Se prea poate ca discursurile in care se repeta obsesiv cuvintul “investitie” sa fi daunat.Pentru ca investitie inseamna bani,banul e ochiul dracului.E clar ca Aghiuta (care-o fi :local sau “de la centru”)si-a bagat coada.Bine ca n-a fost prezent Scaraoschi de la Cotroceni,ca se rupea cablu.Asadar,pace voua fratilor !Pentru linistea voastra sufleteasca voi reveni cu concluzia finala,aprobata de Ile in sedinta esoterica a Consiliului Primariei.Pina atunci: WELCOME TO THE CASTLE IN SHITS !!! Iubitorii sporturilor extreme ,mazochisti de pe toate meridianele,va invitam sa traiti senzatii unice atirnati de cablu ca rufele la uscat.Asiguram si temperaturi de -20 Celsius pentru a evita intrarea in putrefactie.

  • ACUM DACA SAU DUS BANII PE GONDOLE NU MAI PUTEM FACE NIMIC DECAT SA O APRECIEM ,PE ELENA UDREA,IA CONDUCE MINISTERUL TURISMULUI,DE CE NU POT SI CEILALTI MINISTRI DE LA AGRICULTURA SA FACA INVESTITII.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura