Înapoi la termoficarea centralizatã

3 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Dana Istudor

În prezent, în municipiul Petroşani există circa 13.000 de apartamente, dar doar aproximativ 2.000 dintre acestea mai sunt branşate la sistemul de termoficare, respectiv de furnizare a apei calde.
Dacă până nu demult cererile de debranşare de la sistemul centralizat erau înregistrate într-un ritm susţinut, de la începutul anului şi până în prezent, aproape 300 de familii au luat decizia de a se rebranşa la sistemul gestionat de către SC Termoficare SA. „Petroşănenii se reîntorc la sistemul centralizat de termoficare şi apă caldă ca urmare a faptului că mulţi şi-au dat seama că serviciile oferite de noi sunt mult mai ieftine decât cele obţinute cu ajutorul curentului electric sau gazului metan. Oricum, noi facem investiţii tot timpul, astfel încât nu este exclus ca preţurile să scadă“, a precizat Ioan Colda, directorul SC Termoficare SA Petroşani. Investiţiile, în valoare de 10 miliarde de lei vechi, constau în reabilitarea unor reţele şi puncte termice aflate pe întreaga rază a localităţii.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
5 kilometri de Austria, Elveţia sau ce vreţi dvs.

Am spus că nu-mi plac comparaţiile gen „a doua Elveţie” sau variaţiuni. Le folosesc totuşi pentru a mă face mai...

Monica Ridzi în faţa demisiei

După cum evolueză lucrurile până acum, se pare că nu peste mult timp hunedoreanca Monica Iacob Ridzi, titulara portofoliului de...

Bulina neagră

Bianca Fărcaş, director adjunct al DSP Hunedoara, consilier local PSD Hunedoara

Închide