În urma unei lovituri de picior, primite de la un coleg de liceu: O elevă din Haţeg a ajuns în spital cu traumatism cranio-cerebral

Maximilian Gânju

Două eleve s-au luat la ceartă într-o pauză, iar în dispută a intervenit şi fratele uneia dintre ele. Adolescentul, elev în clasa a XII-a, a băgat-o în spital pe cea care a îndrăznit să-i supere sora.
Incidentul violent a avut loc ieri, în jurul orei 13, la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu“ din Haţeg, iar cele două fete sunt eleve în clasa a X-a. Potrivit poliţiştilor, una dintre ele şi-a sunat fratele, elev şi el la acelaşi liceu în an terminal, să-i vină în ajutor. Adolescentul n-a stat pe gânduri şi ar fi lovit-o pe fată cu piciorul, lovitura fiind atât de puternică încât aceasta s-ar fi prăbuşit inconştientă. Martorii au sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi adolescenta a fost preluată de un echipaj medical şi dusă la Spitalul Orăşenesc Haţeg. Ulterior, eleva a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral produs în urma agresiunii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Dosarul este instrumentat de Poliţia Haţeg, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg. Adolescenta bătută este din comuna Bretea Română, iar agresorul şi sora acestuia din comuna Toteşti. În afara cercetărilor făcute de poliţişti, conducerea Colegiului Naţional „I.C. Brătianu“ Haţeg a demarat propria anchetă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.