În sfârşit, vine căldura la Brad!

Carmen Cosman

Caloriferele locuitorilor din municipiul Brad s-ar putea încălzi chiar de duminică, după ce hotărârea de guvern privind alocarea unui milion de lei Primăriei Brad pentru cumpărarea de combustibil a fost publicată, în sfârşit, în Monitorul Oficial.

Păcura ajunge doar pentru 10 zile
Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a precizat că, din această duminică, ar putea porni termoficarea. „Hotărârea de Guvern respectivă ne permite să rectificăm bugetul local şi să începem procedurile de achiziţie pentru păcura necesară producerii agentului termic. Cu puţin noroc, peste câteva zile, putem porni termoficarea oraşului. Din păcate, cantitatea de păcură pe care o putem cumpăra din aceşti bani ne va ajunge pentru 10 zile, după care nu avem certitudinea că sistemul va funcţiona normal”, a declarat Florin Cazacu. Edilul şef al Bradului susţine că, pentru a trece de iarna aceasta, brădenii au nevoie de o cantitate de 2.500 de tone de păcură, de la Rezervele de Stat.
Şi la Lupeni, sistemul centralizat de încălzire ar putea porni în curând, aici fiind vorba despre 500.000 de lei alocate de Guvern. Administraţia locală a făcut deja demersurile pentru furnizarea agentului termic de către Termocentrala Paroşeni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal weekend

• Liga a IV-a Hunedoara, etapa a XVII-a (ultima a turului), sâmbătă, 3 decembrie, ora 11.30: Aurul Certej - „U”

Încerca să fure conducta de gaz

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fure o

Consilierii hunedoreni au stabilit taxele şi impozitele pe 2012

Aleşii hunedoreni au stabilit care va fi cuantumul taxelor şi impozitelor aferente anului 2012. În general, nu se anunţă majorări.

Închide