În sfârşit, Primăria Băcia are un sediu modern

În urmă cu câteva zile a fost inaugurat sediul Primăriei co­munei Băcia, modernizat, aşa cum îi stă bine unei administraţii în anul 2020. Clădirea primăriei a fost rea­bi­litată, dar şi extinsă. Lucrările au fost absolut necesare, de­oarece imobilul arăta de parcă urma să se dărâme.
Investiţia s-a ridicat la aproape 800.000 de lei. S-a rea­lizat extinderea clădirii existente, recompartimentarea in­terioară a acesteia, refacerea tuturor finisajelor interioare şi exterioare, izolarea termică a pereţilor acesteia, re­fa­cerea acoperişului şi dotarea cu mobilier nou a birourilor. De asemenea, în curtea primăriei a fost amenajată o par­care. Clădirea veche nu mai corespundea din nici un punct de vedere cerinţelor actuale de funcţionare a unei instituţii publice, nemaifiind reabilitată de zeci de ani.

Primarul comunei Băcia, social-democratul Florin Alba (foto), a tăiat panglica în urmă cu câteva zile, iar apoi a avut loc ultima şedinţă a Consiliului Local Băcia din actuala legislatură. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.