În sfârşit, Primăria Băcia are un sediu modern

2 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

În urmă cu câteva zile a fost inaugurat sediul Primăriei co­munei Băcia, modernizat, aşa cum îi stă bine unei administraţii în anul 2020. Clădirea primăriei a fost rea­bi­litată, dar şi extinsă. Lucrările au fost absolut necesare, de­oarece imobilul arăta de parcă urma să se dărâme.
Investiţia s-a ridicat la aproape 800.000 de lei. S-a rea­lizat extinderea clădirii existente, recompartimentarea in­terioară a acesteia, refacerea tuturor finisajelor interioare şi exterioare, izolarea termică a pereţilor acesteia, re­fa­cerea acoperişului şi dotarea cu mobilier nou a birourilor. De asemenea, în curtea primăriei a fost amenajată o par­care. Clădirea veche nu mai corespundea din nici un punct de vedere cerinţelor actuale de funcţionare a unei instituţii publice, nemaifiind reabilitată de zeci de ani.

Primarul comunei Băcia, social-democratul Florin Alba (foto), a tăiat panglica în urmă cu câteva zile, iar apoi a avut loc ultima şedinţă a Consiliului Local Băcia din actuala legislatură. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Densuş: cadastrarea gratuită, în stadiu avansat

Magdalena Şerban Lucrările de cadastrare gratuită din cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) se des­făşoară în sute...

Hunedoara nouă – „Hunedoara educată”

Judeţul Hunedoara are nevoie de schim­bare, are nevoie de implicare administrativă şi politică. Noi, echipa Alianţei PNL – UDMR -...

Băgată în spital de un bucureştean prea grăbit

Un şofer din Bucureşti, care circula prin Deva, nu a acordat prioritate unei femei de 54 de ani, care se...

Închide