Politica si administratie

În sfârşit, avem contract pentru dezinfecţie în Deva

Noul operator pentru serviciul de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare în municipiul Deva este pregătit să își înceapă activitatea, anunță Primăria Deva.
Primăria municipiului Deva a înche­iat contractul pentru delegarea ges­tiunii serviciului de salubrizare a mu­nicipiului Deva – activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie și deratizare. Contractul a fost încheiat pe o perioa­dă de 4 ani cu DD CHIM SRL, operator care se va ocupa de acum înainte de aceste servicii destinate domeniului public al municipiului.
Operatorul a prezentat flota de auto­speciale care va opera pe do­me­niul public al municipiului Deva și echi­pamentele necesare. Astăzi, 22 mai 2023, se va emite ordinul de începere a lucrărilor.
Activitatea de dezinfecţie, dezinsec­ţie și deratizare este realizată pentru combaterea rozătoarelor și a insec­telor care sunt considerate purtătoare de maladii transmisibile sau genera­toare de disconfort, în scopul îmbu­nă­tățirii calității vieții locuitorilor munici­piului Deva.
Prin contractul încheiat cu DD CHIM SRL, NU SE OFERĂ EXCLUSIVITATE operatorului să efectueze serviciile cu alte instituții publice, agenți economici etc. care își desfășoară activitatea pe raza UAT Municipiul Deva. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura