Sport

În premieră în județ, Cupa 8 Martie la fotbal feminin în sală

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara organizează la acest sfârșit de săptămână prima ediție a Cupei 8 martie la fotbal în sală, exclusiv pentru echipe femi­nine. S-au înscris la această com­petiție un număr de șase echipe, care în urma tragerii la sorți au fost împărțite în două grupe .

Intrarea, liberă
În prima grupă se află echipele LPS Cetate Deva, CS CFR Simeria și CSC Sântămăria Orlea. Meciurile se vor desfășura în Sala de sport din Sântămăria Orlea. În grupa a II-a vor evolua formațiile AS Zarandul Crișcior, ACS Stars Academy Călan și CSO Retezatul Hațeg, jocurile fiind programate la Sala de sport a colegiului din Hațeg.
Partidele din grupe sunt programate sâm­bătă începând cu orele 15.30 iar jocurile pen­tru stabilirea ocupantelor locurilor de pe podiumul de premiere se vor desfășura în sala de la Sântămăria Orlea începând cu orele 18.30.
Organizatorii au pregătit pentru această primă ediție premii pentru toate echipele participante, cupe și diplome dar și alte premii speciale pentru primele trei formații din clasament.
Intrarea spectatorilor în sălile unde se desfășoară aceste jocuri este liberă dar con­diționată de repectarea condițiilor specifice pentru asigurarea securității participanților îm­potriva îmbolnăvii cu Covid 19.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura