În nici 16 ore, în judeţ s-au produs patru accidente rutiere grave. Un mort şi 10 răniţi pe şoselele hunedorene

Natalia Bumbac

De duminică, de la ora 20,30, până ieri la 13,00, 10 persoane au fost rănite iar un bărbat a decedat, fiind victime ale patru accidente rutiere produse la noi în judeţ.

Carambol pe A1
În seara zilei de 23 septembrie, în jurul orei 20.30, pe Autostrada A1, în zona localităţii Gelmar, pe sensul de mers Orăştie – Deva, au avut loc două accidente rutiere, soldate cu şapte răniţi.
Din datele oferite de comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, primul accident a fost provocat de o tânără de 26 de ani, din Galaţi, care, din neatenţie, a acroşat un microbuz condus de un devean de 45 de ani. În urma impactului, doua persoane din autoturism au fost grav rănite. La scurt timp, la o distanţă de 200 de metri de primul accident, un hunedorean de 20 de ani nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism oprit în coloană, pe care l-a tamponat din spate şi l-a proiectat în alte trei maşini, aflate în faţă. Şoferul vinovat, doi pasageri din maşina condusă de acesta şi un pasager din una dintre maşinile tamponate au fost răniţi. Victimele au fost asistate de echipaje de la ISU şi SAJ Hunedoara, două dintre ele fiind încarcerate. Totodată, pompierii au intervenit cu două maşini cu apă şi spumă pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Încarcerat şi inconştient
Un alt accident rutier grav a avut loc ieri, în jurul orei 10.00, pe şoseaua Deva – Hunedoara, în zona localităţii Cristur. Un bărbat de 75 de ani a încercat să întoarcă maşina peste linia dublă continuă, în faţa unui microbuz, condus de un bărbat de 45 de ani, care nu a mai putut evita impactul. Bărbatul de 75 de ani a rămas încarcerat, fiind în stare de inconştienţă la sosirea echipajelor de la ISU Hunedoara. Bărbatul a decedat în ciuda eforturilor prelungite ale echipajului medical de a-l resuscita. Totodată, două persoane din microbuz au suferit răni uşoare, a informat ISU Hunedoara.
Tot ieri, în Deva, pe DN 7, pe sensul de mers Deva – Simeria, în jurul orei 13.00, un şofer de 53 de ani din Sibiu a lovit o maşină care se deplasa în faţa sa, condusă de un arădean de 44 de ani. După care a ricoşat în semiremorca tractată de o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 ani, din judeţul Bihor. În urma evenimentului rutier, o femeie de 36 de ani, pasageră în autoturismul din Sibiu, a fost rănită uşor. În toate cele patru accidente rutiere au fost deschise dosare penale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.