Actualitate

În loc de sex, a avut parte de spray lacrimogen şi jaf

Un petroşănean de 39 de ani, Cristian Valeriu Oprinescu, a ajuns în spatele gratiilor după ce a tâlhărit un bărbat de 61 de ani. Poliţiştii l-au prins după două săptămâni de la comiterea faptei.
Conform informaţiilor furnizate de IPJ Hunedoara, poliţiştii petroşăneni au reuşit, în data de 01 martie, identificarea şi reţinerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroşani, cercetat pentru tâlhărie calificată. Fapta a fost comisă în data de 18 februarie 2018.
Victima, un bărbat în vârstă de 61 de ani, aflat în stare de ebrietate, le-a declarat poliţiştilor faptul că, după lăsarea întunericului, în jurul orei 19.00, a fost acostat de un bărbat care i-a propus să îi intermedieze întreţinerea de relaţii sexuale cu o tânără. El a fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonă slab circulată şi iluminată, în spatele unui hotel din Petroşani. Individul care i-a făcut propunerea, i-a pulverizat în faţă o substanţă iritant lacrimogenă şi l-a jefuit de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar. „Activităţile investigative au fost îngreunate de faptul că persoana vătămată se afla în stare vădită de ebrietate, fiind oscilantă în declaraţii cu privire la starea de fapt şi furnizând date vagi cu privire la cele întâmplate. Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru un consult medical de specialitate, însă nu a necesitat internare”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.
În urma probatoriului administrat, Cristian Valeriu Oprinescu a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, decizia nefiind definitivă. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.