Eveniment

În loc de pradă bogată, au primit dosare penale

Carmen Cosman

Patru tineri din municipiul Vulcan s-au gândit să-şi asigure sărbători îmbelşugate, fără să scoată nici un leu din buzunar. Aşa că, au dat iama într-un magazin, de unde au furat tot ce le-a căzut în mână.

I-au depistat rapid
Furtul a fost descoperit chiar de un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vulcan, care a văzut că un magazin situat în zona pieţei agroalimentare are uşa de acces forţată. Dar, hoţii nu s-au bucurat prea mult de prada lor, pentru
că au fost depistaţi repede de oamenii legii. „În urma verificărilor efectuate, în apropierea unui bloc de locuinţe situat pe strada Crizantemelor, la o distanţă de circa 300 de metri faţă de magazinul spart, a fost identificat un bărbat care conducea un taximetru, în portbagajul căruia au fost descoperite 1.148 de pachete de ţigări de diferite mărci, trei sticle de şampanie, ciocolată, toate ambalate în doi saci din plastic ce purtau etichete cu inscripţia magazinului alimentar jefuit”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Imediat, s-a constituit şi o echipă operativă, care s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, şi care a reuşit, în scurt timp, să-i identifice pe prezumtivii autori ai furtului. Aceştia sunt patru tineri din municipiul Vulcan, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Poliţiştii au stabilit că suspecţii, în jurul orei 22:00, după forţarea uşii de acces cu un levier, au sustras din magazinul menţionat mai multe bunuri alimentare şi ţigări, pe care intenţionau să le valorifice. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar poliţiştii continuă cercetările cu făptuitorii în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura