În Hunedoara continuă modernizarea iluminatului public

10 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

În municipiul Hunedoara modernizarea iluminatului public stradal şi pietonal continuă prin schimbarea treptată a lămpilor vechi, mari consumatoare de energie electrică, cu unele noi, bazate pe tehnologia LED cu un consum redus de energie electrică şi un randament net superior.

În această perioadă, angajaţii Luxten lucrează la o nouă reţea de iluminat public şi pietonal în cartierele Traian Vuia şi Micro 5. De asemenea, administraţia locală a început zilele trecute şi montarea pieselor pentru un nou iluminat public în zona cimitirului Valea Seacă. Acest cimitir nu a avut niciodată iluminat public, anunţă cei de la Primăria Hunedoara.
„În urma numeroaselor solicitări din partea cetăţenilor am făcut demersuri pentru ca şi această zonă să beneficieze de iluminat public modern, astfel că au debutat lucrările la noua reţea de iluminat public cu lămpi LED de la cimitirul Valea Seacă. De asemenea, pentru un aspect unitar am prelungit reţeaua de iluminat public pietonal de pe Aleea Parcul Tineretului şi în zona Hotelului Rusca, astfel că au fost montaţi alţi trei noi stâlpi cu câte două lămpi LED fiecare,”, a arătat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şeful Salvital, Petru Mărginean: Vom da salariile mărite din 15 mai!

Preşedintele Asociaţiei „Salvital”, Petru Mărginean (foto), a declarat într-o emisiune tv că, din 15 mai, se vor da salariile mărite...

Viorel Sălan: „Cea mai bună soluţie ar fi o lege de amnistie fiscală pentru toate aceste amenzi neconstituţionale”

După deciziile Curţii Constituţionale a României referitoare la Ordonanţele de Urgenţă şi amenzile acordate cetăţenilor cu acest prilej, l-am abordat...

Accident rutier mortal la Orăştie

Ieri, duminică, în jurul orei 05.00, un bărbat de 65 de ani, din Petrila, în timp ce conducea un autoturism...

Închide