În Gala Fight Zone, Freddy Kemayo l-a doborât pe Ghiţă Francezu în câteva secunde

18 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În organizarea ACS Pera Box Deva, duminică seara, la Sala Sporturilor din municipiu, circa 800 de spectatori au asistat la o nouă ediţie a întrecerilor din cadrul Fight Zone –La poalele Cetăţii Deva. A fost ediţia a cincea, cu o participare deosebită din partea sportivilor şi cu o organizare excelentă, după modelul marilor întreceri de acest gen.

”Luptă în ring şi nu pe stradă”
Competiţia de la Deva a avut şi un slogan reuşit – „Luptă în ring şi nu pe stradă”, demonstrându-se încă o dată că astfel de întreceri au mare priză la public. Mai mult, un invitat de seamă din Statele Unite a venit să susţină competiţia, rapper-ul american Wess Vega încălzind pentru debut tribunele.
Gala a fost deschisă cu întâlnirea de kickbox dintre Iancu Mario Ayan din Bucureşti şi deveanul Ionuţ Grigorescu, pe care sportivul de la ACS Pera Box a câştigat-o la puncte. Apoi, în meciul MMA pentru centură, Edwin Petrea (Absolute Ploieşti) l-a învins prin K.O. pe David Duicu din Braşov. În singurul meci al fetelor, Diana Bucur (ACS Pera Box) a învins-o fără drept de apel pe Elena Cioacă iar în meciul de box pentru centură Ivan Alin (zis Englezu) a câştigat în faţa lui Florin Ovidiu (Crişcior).
Interesante au fost meciurile de la categoriile superioare. Multiplul campion Iska Ismaylov (Azerbaijan), legitimat acum la un club din Craiova, l-a învins prin abandon pe Ciprian Mureşan iar Mihai Desrobitu(CS Vâlcea) l-a învins tot prin abandon pe Andrei Dărămuş din Alba Iulia. Sportivul Cornel Scutaru, legitimat la un club din Viena, a câştigat în faţa lui Andrei Vasinc, care a abandonat. Deveanul Cristian Florin Văduva nu a reuşit să treacă de Dorin Doghi.
Ultimele patru meciuri din programul galei au fost cele mai aşteptate. În partida categoriei grea la kickbox dintre Varga Victor (Sparta Fight Tg. Mureş) şi Caius Gazibara (Stoia Ruben Team), ultimul a câştigat fără probleme disputa. În main eventul 2 din gală, deveanul Eugen Mailat a fost învins de către Alexandru Radnev (Superkombat Academy Romania), decizia fiind îndelung contestată de către spectatorii din tribune. În finala piramidei de kickbox, multiplul campion naţional Daniel Ionescu Barbu l-a învins la puncte pe bucureşteanul Vlăduţ Oprica.

A rezistat doar câteva secunde
Finalul spectacolului a fost unul foarte scurt, din păcate, spectatorii aşteptând ore bune meciul. În main event-ul galei, într-un meci pentru centură hunedoreanul Ghiţă Francezu, la cei 50 de ani ai săi nu a reuşit să ţină piept invitatului din Franţa, Freddy Kemayo, cunoscut luptător, cu un palmares impresionant. Sportivul francez a abordat lupta foarte relaxat şi a reuşit să câştige întâlnirea prin K.O. în prima repriză, adjudecându-şi centura pusă în joc de către organizatorii evenimentului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Speriaţi de urşii care coboară până lângă blocurile de locuinţe

Locuitorii cartierului Aeroport din Petroşani spun că urşii au ajuns până aproape de locuinţele lor, iar când se vor obişnui...

Turiştii, atenţionaţi cu privire la vipere

O viperă a fost zărită, ieri dimineaţă, pe Altarul de Andezit din aria protejată de la Sarmizegetusa Regia. Turiştii care...

Spărgătorii caselor de pariuri au fost prinşi în Gorj

Trei tineri din judeţul Hunedoara au fost prinşi de poliţişti după ce au spart o casă de pariuri din municipiul...

Închide